Pep Marí: "Per treballar en valors cal involucrar pares, escola i clubs"

En la segona edició del Fòrum Tècnic de Valors, que organitza la Fundació Unió Esportiva Sant Cugat, una trentena d'entrenadors, professors d'educació física i periodistes han debatut sobre com educar en valors als joves

La Fundació Unió Esportiva Sant Cugat ha organitzat aquest dijous al vespre, amb molt d'èxit, la segona edició del Fòrum Tècnic de Valors, en un acte que forma part del programa Enganxa't als Valors. En un format reduït per l'ocasió, una trentena d'entrenadors, professors d'educació física i també periodistes han debatut sobre tres grans objectius a l'hora d'educar en valors als joves: justificar la necessitat d'educar en valors, que els tècnics i els professors d'educació física han de ser capaços de fer-ho i donar als joves eines concretes. Pep Marí, cap de Psicologia Esportiva del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, ha estat el responsable de dirigir i moderar aquest acte. Marí ha destacat la importància d'educar als joves en valors "i més, en moments com aquests".

Pep Marí ha assegurat que "per treballar en valors s'ha de treballar en equip i això vol dir involucrar a pares, escola i clubs. Cal un concens". Per a Marí, els entrenadors i professors d'educació física han de ser "dispensadors de valors" i ha recalcat que les seves prioritats han de ser "les d'educar en valors", tot  i que ha remarcat la dificultat de compaginar-ho "amb entrenar un equip, controlar l'entorn i escoltar als pares".

 
Comentaris

Destaquem