Pepe Díaz acaba segon a la Cursa Popular de Sant Quirze

L'atleta santcugatenc s'adjudica la plata en aquesta cursa popular de 5 quilòmetres

L'atleta santcugatenc Josep 'Pepe' Díaz Carretero va acabar en segona posició a la Cursa Popular de Sant Quirze 'Memorial David Rovira' disputada el diumenge 16 de maig, amb un temps de 15 minuts i 33 segons, d'entre 433 participants.

Pepe Díaz, del Club Runners Espanyol, entrenat per Jaume Leiva i amb el suport de FisioYMés va quedar en el segon lloc del podi d'aquesta cursa de cinc quilòmetres. El primer classificat va ser Jordi Pujol (Club Atlètic TMB) amb un temps de 15 minuts i 26 segons, i el tercer classificat va ser Redouan Rouaz (Ensdiverteam) amb un temps de 15 minuts i 42 segons.

"Pepe Díaz" en el podi com a segon classificat de la cursa. FOTO: Cedida.

L'atleta santcugatenc valora positivament la segona posició aconseguida: "La veritat és que hi va haver molt nivell i va estar lluitada entre els cinc primers. Estic content sobre el nivell mostrat, perquè va ser un recorregut difícil i d'exigència".

Amb tot, Pepe Díaz participarà en la Mitja Marató de Granollers de 21km, el proper diumenge 6 de juny. "Porto temps sense preparar-me per aquest tipus de curses, perquè els entrenaments els hem enfocat cap a curses de 5 i 10 km, però serem la majoria d'atletes els que estarem en les mateixes condicions" ha sentenciat Díaz.