'Pepe' Díaz assoleix la 3a posició al 42è Cros Popular de Sants

El santcugatenc es va penjar la medalla de bronze en una cursa popular de 5 quilòmetres en la qual van participar 640 persones

El santcugatenc Josep "Pepe" Díaz Carretero va assolir el diumenge 9 de maig, la tercera posició en el 42è Cros Popular de Sants 'Memorial Eugeni Giralt' a Barcelona. En la cursa disputada entre els carrers del barri de la ciutat, el santcugatenc es va adjudicar la medalla de bronze en una cursa de quilòmetres, d'entre 640 participants, amb un temps de 15:21 minuts.

"Pepe" Díaz, del Club Runners Espanyol, entrenat per Jaume Leiva i amb el suport de FisioYMés va assolir el 3r lloc en un final molt ajustat. El primer classificat va ser Albert Nogueras (Iss L'hospitalet) amb un temps de 15:13, i el segon Xavier Figuerola (Castillejo&Caceres RC) amb 15:18, aquest últim només tres segons per sobre de Díaz.

Amb tot, l'atleta santcugatenc valora positivament la medalla de bronze aconseguida: "Ens vam distanciar els tres primers i ens ho vam jugar entre nosaltres tres, en el tram final es va decidir tot. Principalment estic content perquè ja es tornen a fer bastantes competicions i tot s'està tornant a reactivar i això per mi és bàsic, perquè sobretot els atletes que no som professionals hem estat molt temps sense poder participar en curses".

L'atleta té previst participar en la Cursa Popular de Sant Quirze, el proper diumenge 23 de maig. "La majoria que es fan ara són de 5 quilòmetres per les mesures de seguretat que s'apliquen com les sortides esglaonades, però ara hi ha molta participació perquè la gent té moltes ganes de competir" ha sentenciat Díaz.