'Pepe' Díaz es penja una medalla de plata en la 2a Lloretrail

L'atleta de Club Runners Espanyol va finalitzar en la 2a posició de la Lloretrail d'entre 115 participants

El santcugatenc Josep "Pepe" Díaz Carretero va certificar una meritòria 2a posició a la 2a Lloretrail, disputada el diumenge 11 d'abril a Lloret de Mar, en la modalitat de 5 quilòmetres, d'entre els 115 participants. Així doncs, amb un temps de 22:04 minuts, l'atleta va adjudicar-se la medalla de plata.

"Pepe" Díaz, del Club Runners Espanyol, entrenat per Jaume Leiva i amb el suport de FisioYMés, va acabar en la 2a posició, lluny del campió de la prova, Dmitrijs Serjogins, el qual va fer un temps de 19:57 minuts. D'altra banda, el tercer classificat va ser Carlos Gámez, amb una marca de 22:41.

Amb tot, el santcugatenc valora positivament aquesta medalla "ja que no és un terreny que jo domini. A més, durant la carrera, em vaig perdre un moment, així que molt satisfet de la meva 2a posició, tot i que ara el més important és poder competir".