'Pepe' Díaz retorna a la competició amb una plata a la Sansi Bellaterra

L'atleta del Club Runners Espanyol va acabar en 2a posició en la carrera de 10 km, amb un temps de 34:41 minuts

El corredor santcugatenc Josep Díaz Carretero va finalitzar en la 2a posició de la Sansi Bellaterra en la modalitat de 10 km, en una cursa que es va revisar el dissabte 11 de setembre. Amb això, Díaz Carretero retorna a la competició després de l'estiu amb una nova medalla en el seu palmarès.

L'atleta del Club Runners Espanyol, entrenat per Jaume Leiva i amb el suport de FisioYMés, va acabar amb un temps de 34:41 minuts, només superat per Juan Manuel Álvarez (34:01). El podi el va tancar Àlex Núñez, amb un temps de 35:27.

Amb tot, el santcugatenc es mostra content amb aquest resultat: "Ha sigut una carrera dura, just després de tornar de les vacances i en un circuit mig asfalt i mig terra per l'Anella Verda de Bellaterra. Tot i això, content, perquè hi havia 3 o 4 rivals que optaven al podi".