El Petanca Sant Cugat Atlètic s'imposa en el Campionat de Catalunya per dobletes

La dupla formada per Dolores Trasierra i Leonor Madrigal va alçar-se amb el títol, en vèncer a la final al CP Estrella de Mar

El Club Petanca Sant Cugat Atlètic està d'enhorabona i és que la dupla formada per Dolores Trasierra i Leonor Madrigal va alçar-se amb el Campionat de Catalunya per dobletes autonòmica, una competició que va tenir lloc a l'Hospitalet de Llobregat, el diumenge 28 d'abril. La parella santcugatenca, així, va aconseguir ocupar la part més alta del podi, en derrotar en la final al CP Estrella de Mar per un tempteig de 13 a 10.