El PHC Sant Cugat s'acomiada de l'any amb un vital triomf a domicili

Els vermell-i-negres van vèncer un rival directe en la classificació i segueixen fora de les posicions de descens

El masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat va guanyar 1 a 3 al CP Voltregà, en un triomf que permet a l'equip marxar a les vacances de Nadal fora de les posicions de descens, el dijous 22 de desembre. Els vermell-i-negres van patir de valent per sumar els 3 punts i no va ser fins als darrers minuts del partit que van poder encarrilar el triomf.

Així, ambdós conjunts van sortir amb la intenció de colpejar primer, no obstant això, cap dels dos equips va poder perforar la porteria rival durant el primer parcial. En la represa, Pau Gilabert va obrir l'electrònic, mentre que els locals van gaudir d'una falta directa que no van poder materialitzar. Ja en els darrers 3 minuts, els gols de Pau Gilabert i Joan Farnés van certificar el triomf. Quan restaven només 4 segons perquè acabés el partit, el CP Voltregà va poder anotar el gol de l'honor.

Amb aquest triomf, el segon a domicili de la temporada, els vermell-i-negres es mantenen fora de les posicions de descens, en l'11a posició de 14 equips. El retorn a la competició dels santcugatencs serà vers el Girona CH, el diumenge 8 de gener, en un duel vital, i és que el conjunt gironí és 12è i primer equip dins de les posicions de descens, 2 punts per sota del Solideo PHC Sant Cugat.