El PHC Sant Cugat cau com a local en un partit que mereixia més

Els vermell-i-negres només han guanyat un partit a casa aquesta temporada i encadenen la seva 7a desfeta consecutiva

El masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat va perdre 2 a 3 davant el PAS Alcoi, en un partit en el qual els vermell-i-negres van tenir opcions de puntuar, el dissabte 18 de febrer. Els santcugatencs van jugar un partit molt seriós, però un gol rival en els últims 5 minuts els va deixar sense premi.

Així doncs, igualtat total en els compassos inicials del partit, amb alternatives en atac per part dels dos conjunts. Els valencians, però, aprofitaven una bona acció per obrir el marcador. Per la seva banda, el Pau Gilabert no podia materialitzar una falta directa i el Solideo PHC Sant Cugat desaprofitava una superioritat per exclusió dels visitants. Abans del pas pels vestidors, no obstant això, Tomas Villares aconseguia l'empat (1 a 1) amb un bon gol. L'alegria dels aficionats la ZEM Rambla del Celler, però es veia diluïda, i és que en l'últim minut del primer parcial, el PAS Alcoi tornava a posar-se per davant.

El Solideo PHC Sant Cugat encara no havia tirat la tovallola i sortia a la represa amb l'objectiu d'igualar el marcador. D'aquesta manera, i aprofitant una falta directa, Abel Moya col·locava el 2 a 2 quan encara restaven 10 minuts de partit. Els vermell-i-negres ho van intentar de totes les maneres; tanmateix, un nou gol dels valencians en el tram final del partit va ser massa per al conjunt local (2 a 3), que encaixa una nova derrota com a local.

Amb aquesta derrota, els vermell-i-negres continuen en posicions de play-out, i tenen a 5 punts la permanència directa. En la pròxima jornada, el Solideo PHC Sant Cugat visitarà el Parlem Calafell, el dissabte 25 de febrer, 3r classificat de l'OK Lliga, màxima categoria estatal.