El PHC Sant Cugat certifica la primera desfeta de la temporada vers l'HC Sant Just

Els vermell-i-negres van caure quan restaven 3 minuts i segueixen sense guanyar com a visitants, amb un balanç d'1 empat i 1 derrota

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat va caure, el dissabte 14 de novembre, a la pista de l'HC Sant Just per 7 a 4 i suma la primera derrota de la temporada a l'OK Lliga Plata Nord, en un partit que es va decidir en els darrers 3 minuts de joc.

Els vermell-i-negres van anar tota l'estona a remolc en el marcador, no obstant això, després d'encaixar una diana igualaven ràpidament l'enfrontament, ja que Pol Claramunt posava l'1 a 1, 1 minut després de rebre el primer gol, i Pau Gilabert, de falta directa, situava el 2 a 2, quasi en la següent jugada del gol santjustenc.

En la reapresa, el guió va ser molt similar (amb 2 dianes de Pau Gilabert, una d'elles de penal), moment en el qual s'arribava al 4 a 4, quan restaven poc més de 10 minuts de joc. Tanmateix, tot i que els vermell-i-negres van disposar d'ocasions, els del Baix Llobregat van anotar el 5 a 4 quan restaven menys de 3 minuts i, amb els santcugatencs bolcats buscant l'empat, van sentenciar el partit (7 a 4).

Per a Joan Carles Vadillo, tècnic del PHC Sant Cugat: "És un partit que vam perdre en els darrers minuts, ja que estàvem en una bona situació, però una errada ens va marcar el partit. Amb el 5 a 4, ja teníem els nervis i la pressió a sobre".

Tot i això, Vadillo ressalta el joc del seu equip: "Va ser un molt bon parit, molt igualat i en el qual vam tenir ocasions per posar-nos per davant en el marcador. A més, ells seran un dels equips que estarà a la part alta de la classificació, així que la desfeta no va ser una tragèdia".

Amb tot, els vermell-i-negres se situen en la 4a posició amb un balanç de 2 victòries, 1 empat i 1 derrota i rebran, el dissabte 21 de novembre, al CP Vilafranca (conjunt situat en la 3a posició), amb l'objectiu de seguir comptant en victòries els seus partits com a locals.