El PHC Sant Cugat deixa escapar un triomf en els últims segons del duel

Les vermell-i-negres han encaixat una diana quan restaven 37 segons de partit, encadenant 5 jornades seguides sense guanyar

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha empatat 3 a 3 davant el CP Voltregà, en un partit en el qual les noies acaronaven el triomf, el dissabte 11 de març. Les santcugatenques, no obstant això, han encaixat una diana en els darrers 37 segons, encadenant així la seva 5a jornada consecutiva sense guanyar.

Així doncs, partit amb molta igualtat per part dels 2 conjunts, i és que en els primers 25 minuts, l'electrònic no s'ha mogut. En la represa, no obstant això, el CP Voltregà ha obert l'electrònic quan només havien passat 5 minuts de la 2a part Les vermell-i-negres no han decaigut, i amb una diana de Txell Gimeno empataven el partit.

Una targeta blava a Andrea Massons, a més, ha permès a les visitants tornar a avançar-se en el marcador, i és que el CP Voltregà no ha desaprofitat una falta directa per posar l'1 a 2. Quan pitjor estaven les coses, un minut màgic de les vermell-i-negres les ha encarrilat cap al triomf, capgirant el resultat amb dianes d'Andrea Massons i Ari Avilés. En el darrer minut, però, gerra d'aigua freda per a les locals, encaixant el definitiu 3 a 3 en els últims 37 segons.

Amb aquest empat, el PHC Sant Cugat suma 2 punts dels últims 15 en joc, tot i que es mantenen en la 8a posició. En la pròxima jornada, visitaran la pista del CP Vila-sana, 2n classificat, el dissabte 25 de març amb l'objectiu de trencar la seva mala dinàmica.