El PHC Sant Cugat empata un matx on ha merescut més, però es manté invicte com a local

Les vermell-i-negres han empatat 2 a 2 vers el CP Vilanova, després de posar-se 2 vegades per davant en el marcador

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat ha empatat 2 a 2 davant del CP Vilanova, el dissabte 17 d'octubre, en un partit on les santcugatenques han fet mèrit per emportar-se els 3 punts. Tot i això, amb les dianes de Txell Gimeno i Aida Antón, de penal, les vermell-i-negres es mantenen invictes a casa i sumen 1 punt més a l'OK Lliga Femenina.

En el partit, les vermell-i-negres s'han mostrat molt superiors a les seves rivals i han estat contínuament buscant com perforar la xarxa contrària. Tanmateix, en la primera part, les santcugatenques no han aconseguit una diana que obrís el marcador.

Ja en la 2a part, les locals s'han avançat després que Gimeno desviés una pilota a dins la porteria del CP Vilanova, no obstant això, les locals han aconseguit ràpidament l'empat. Tot i això, Aida Antón ha tornat a avançar al PHC Sant Cugat de penal, però en una bona jugada individual, les vilanovenques han assolit el definitiu 2 a 2. Finalment, Gimeno ha estat a punt d'anotar el 3 a 2 en les acaballes del partit.

Per a Beto Borregán, tècnic del conjunt santcugatenc: "L'equip està treballant bé i falta encert, sembla que fem les porteres rivals internacionals, però arribarà el dia que creant tantes ocasions anotarem més gols. Tot i que hem estat una mica precipitades en algun moment, crec que mereixíem alguna cosa més que l'empat".

A més, l'entrenador vermell-i-negre fa una bona valoració de l'inici de la competició: "Som un equip en formació, molt jove i hem de controlar els nervis, ja que volem sempre gol i que les coses ens surtin bé, però per això hem de tenir més serenitat i no rifa tant la pilota, tenir més possessió. No obstant això, portem 4 partits i en línies generals estem molt contents".

Moltes arribades a la 1a part

En la primera part, les santcugatenques han sortit poc encertades, i és que en les 3 primeres jugades locals, les noies de Beto Borregán, tot i lligar jugades llargues, han perdut la possessió. No obstant això, i superats aquests primers minuts inicials, les vermell-i-negres han començat a buscar contínuament la porteria rival.

D'aquesta manera, Alba Ambrós ha buscat obrir el marcador, després d'una bona finta, i posteriorment ha estat Txell Gimeno qui ha estat a punt d'anotar, en una bona jugada individual. A partir d'aquí, les vermell-i-negres s'han mostrat més precises i han començat a crear jugades de perill, impedint qualsevol aproximació del CP Vilanova a la porteria defensada per Cristina Elié.

El PHC Sant Cugat ha pressionat amunt, i Andrea Massons, primer, després de girar-se dins de l'àrea, i Maria Pujadas, posteriorment, en una jugada individual que ha tret la portera rival en 2 temps, han estat a punt d'anotar l'1 a 0. A més, la creueta i el pòster han rebutjat dos xuts potents de Massons.

Per la seva banda, molt poques ocasions per part de les vilanovenques en els primers 15 minuts de joc, tret d'alguna pilota aïllada, sense generar perill per Elié. El PHC Sant Cugat ha seguit impregnant la mateixa intensitat i, fruit d'això, ha arribat un penal a favor per les locals que Maria Pujadas no ha aconseguit anotar en el minut 18.

En els darrers minuts de la 1a part, les vermell-i-negres han abaixat una mica els braços i han començat a arribar les primeres ocasions del CP Vilanova, tot i que sense grans esforços per la portera santcugatenca. Finalment, Anna Martín ha estat a punt de trencar l'empat, no obstant això, de nou ha estat providencial la portera rival.

Una 2a part més precipitada

En la reapresa, el PHC Sant Cugat ha seguit buscant contínuament anotar el primer gol de la tarda i a punt ha estat de fer-ho Aida Antón en els primers minuts, en un xut que ha rebutjat molt bé la portera. A més, Alba Ambrós, en una jugada amb molta velocitat, quasi sorprèn la portera rival, no obstant això, la vilanovenca ha tret molt bé l'esfèric.

Tot i les arribades, el PHC Sant Cugat no estava controlant l'enfrontament tant com la 1a part i estava deixant arribar més al CP Vilanova, sobretot en jugades de contraatac. Tanmateix, Txell Gimeno ha assolit el protagonisme d'aquest segon parcial i ha estat present en totes les jugades, a punt d'anotar una diana fins i tot, en una jugada que el pòster ha acabat salvant a les visitants.

Amb això, ha arribat el primer del vespre, després que Gimeno desviés un xut potent de Laia Paredes des del mig del camp. Amb el gol, el PHC Sant Cugat s'ha bolcat a l'atac per anotar el segon de la tranquil·litat, però en un contraatac, ha provocat una falta directa que no ha desaprofitat la jugadora del CP Vilanova per posar l'empat en l'electrònic.

Per la seva banda, Andrea Massons també ha disposat d'una falta directa per tornar a avançar-se en el marcador, no obstant això, la jugadora vermell-i-negre no ha trobat el forat que buscava. Amb l'empat, el PHC Sant Cugat s'ha mostrat més nerviós sobre la pista de joc, fins que en el minut 17, Aida Antón ha anotat un xut potent de penal, posant per davant de nou a les santcugatenques.

Poc ha durat per això l'alegria santcugatenca, ja que dos minuts més tard el CP Vilanova ha anotat el definitiu 2 a 2, en una gran jugada individual de la seva davantera, que després de rebre, s'ha girat i ha aconseguit superar a Cristina Elié.

Finalment, el PHC Sant Cugat ha buscat en els darrers 5 minuts un nou gol que les tornes a donar els 3 punts en joc, i a punt ha estat d'anotar-lo Gimeno en la sortida d'una falta, que ha llançat directament al travesser. Tanmateix, tot i les ganes dipositades, la portera rival ha impedit qualsevol possibilitat que les santcugatenques anotessin el gol de la victòria.

Amb tot, el PHC Sant Cugat suma de nou com a local, amb un balanç de 2 victòries i 1 empat, i es col·loca amb 7 punts en la classificació. El pròxim repte de les santcugatenques serà a domicili, el dissabte 24 d'octubre, davant de l'Areces Ecopilas Asturhockey.