El PHC Sant Cugat s'emporta un partit molt intens davant del Manlleu Embotits Solà

Ambdós conjunts han mostrat una gran faceta ofensiva, però han estat els vermells-i-negres qui han sumat la victòria per 5 a 3, aprofitant molt bé els seus contraatacs

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix comptant en victòries els seus partits com a local, després d'imposar-se, el diumenge 8 de novembre, 5 a 3 al Manlleu Embotits Solà. D'aquesta manera, els vermell-i-negres es mantenen invictes en l'inici de l'OK Lliga Plata Nord i se situen colíders de la classificació amb 7 punts.

Els santcugatencs, que han vist com els manlleuencs fallaven un penal en els primers minuts del partit, s'han avançat ràpidament en el marcador, amb un contraatac de Pau Gilabert i amb una gran jugada individual de Joan Farnés. No obstant això, a les acaballes de la primera part, els visitants han retallat distàncies, marxant al descans amb el marcador de 2 a 1.

En la reapresa, ambdós equips han continuat jugant amb molta intensitat, però els primers a colpejar han estat els vermell-i-negres, en una gran jugada de Carles Doménech, tot i que els manlleuencs han respost amb una diana ràpidament. Finalment, i en 2 contraatacs mol ben muntats pels locals, Doménech i Farnés han repetit com a golejadors i han donat els 3 punts al PHC Sant Cugat.

Per a Joan Carles Vadillo, tècnic del conjunt santcugatenc: "Ha estat una victòria molt ben treballada, davant un molt bon rival, possiblement l'equip a batre, ja que no et deixa entrar en el partit i t'ofega amb la seva pressió".

A més, Vadillo s'ha mostrat orgullós del joc del seu equip: "Els rivals tenen una línia de treball molt ben marcada, així que molt content amb l'equip perquè hem tingut molta calma i no hem perdut els nervis quan no hem pogut imposar el nostre joc. Finalment, hem esperat la nostra oportunitat i l'hem pogut aprofitar".

Amb tot, els santcugatencs se situen en la 2a posició, empatat a 7 punts amb el Liceo Deportivo B, el Shum Frit Ravich i l'HC Sant Just, rival precisament dels vermell-i-negres la pròxima jornada, disputada el dissabte 14 de novembre. "És un equip amb força qualitat, que a priori ha d'estar a la part alta de la classificació, així que viurem un altre partit intens" sentència Vadillo.

Molt respecte en la 1a part

En la primera part, ambdós equips han sortit al terreny de joc amb les idees clares i amb molt de respecte cap al rival. Amb això, la primera ocasió ha estat per David Yepes, que després d'una recuperació de Xavi Serrallonga, ha disposat de tres xuts que li ha tret el porter. D'altra banda, els manlleuencs s'han vist amb un penal a favor en les primeres jugades de l'enfrontament, un penal que ha aturat molt bé David Toda i que en el refús, el davanter rival ha enviat l'esfèric al travesser.

Els 2 equips han seguit buscant la porteria rival, i mentre Toda treia una bona pilota amb la mà, Pau Gilabert no fallava el seu mà a mà amb l'arquer contrari, després de robar la pilota al mig del camp, i anotava l'1 a 0 en el minut 6.

Amb el gol, els vermell-i-negres han seguit buscant ampliar l'avantatge i, primer Yepes amb un tir creuat i posteriorment Serrallonga amb dos llançaments potents llunyans, han estat a punt de perforar la xarxa rival. Qui si ha estat capaç d'anotar ha estat Joan Farnés, que amb un xut a mitja volta, ha sorprès el porter manlleuenc i ha anotat el 2 a 0 en el minut 10. Tot i el desavantatge, el Manlleu Embotits Solà no ha tirat la tovallola i ha seguit cercant la porteria
de Toda, qui ha estat molt encertat.

D'altra banda, els santcugatencs han estat a punt d'anotar la seva 3a diana, després que Serrallonga hagi recuperat la pilota i, en una contra muntada per Gilabert, el defensa rival quasi empeny la pilota en la seva pròpia xarxa.

Els manlleuencs per això, han continuat exercint molta pressió en la porteria defensada per David Toda i a punt han estat de disposar d'una jugada claríssima, si no hagués estat pel gran esforç defensiu de Doménech, qui ha evitat la contra rival. A més, Doménech ha disposat d'una jugada per empènyer la pilota dins la xarxa, però no ha arribat a trobar el contacte amb l'estic.

A partir d'aquí, els santcugatencs han reclamat diferents accions polèmiques. La primera, una jugada individual de Doménech, que després d'anar-se'n de 3 jugadors, ha caigut a l'àrea rival quan es disposava a encarar el porter; l'altra, una jugada que, en el refús d'un xut de Doménech, Pau Gilabert ha agafat l'esfèric dins de l'àrea, i quan es disposava a xutar, ha rebut un cop fort que l'ha deixat tirat a terra, amb grans mostres de dolor. A més, aquesta jugada ha suposat el gol manlleuenc, equip que ha aprofitat la superioritat per anotar el 2 a 1 en un contraatac molt ràpid en les acaballes de la primera part.

Els locals sentencien en els contraatacs

En la reapresa, el partit ha continuat amb la mateixa intensitat que s'ha viscut en la primera part i, mentre Toda rebutjava un gran llançament dels manlleuencs, Pau Gilabert es trobava amb un excels porter visitant que ha impedit la diana santcugatenca en un 1 contra 1.

Ambdós conjunts han seguit creant ocasions de perill, amb llançaments i jugades de tota mena, i a punt ha estat Gilabert de materialitzar un contraatac, però no ha arribat a colpejar la pilota amb l'estic. A més, Doménech ha realitzat una gran tasca defensiva, evitant en més d'una ocasió el que hagués suposat el 2 a 2 en l'electrònic.

Per la seva banda, els santcugatencs han disposat d'una falta directa per ampliar el marcador, després que un defensa manlleuenc perdés la concentració i li fes la traveta a Joan Farnés amb l'estic, suposant la targeta blava pel rival. No obstant això, l'arquer visitant ha llegit molt bé les intencions de Gilabert i posteriorment, els santcugatencs no han sabut aprofitar la superioritat sobre el camp, amb 2 llançaments molt potents de Serrallonga refusats pel porter rival.

El PHC Sant Cugat a punt ha estat d'ampliar el seu avantatge, en una bona jugada de Farnés, però el seu llançament ha tocat al travesser, i en la següent jugada, els manlleuencs han disposat d'una falta directa, després que els locals sumessin la seva 10 falta. No obstant això Toda ha mostrat un cop més la seva destresa sota pals.

Quan restaven 10 minuts perquè acabes el partit, Xavi Serrallonga ha robat una pilota i ell mateix s'ha encarregat de conduir la jugada i cedir l'esfèric a Doménech en el moment precís perquè el santcugatenc, amb un xut molt potent, perforés la porteria rival per anotar el 3 a 1.

L'alegria santcugatenca s'ha vist ràpidament contracolpejada, ja que 2 minuts més tard del gol de Carles Doménech, el Manlleu Embotits Solà robava l'esfèric a tres quarts de camp i anotava el 3 a 2, amb un xut col·locat que, després de tocar el pòster, s'introduïa dins la porteria de Toda.

El PHC Sant Cugat, però, no s'ha deixat intimidar amb el gol, i en un nou contraatac conduït per Pau Gilabert, Joan Farnés ha anotat el 4 a 2, sense que el porter rival pogués fer res per evitar el gol. A més, Doménech ha demostrat la seva picardia i s'ha emportat la pilota en una jugada embolicada al mig de camp, per encarar al porter i anotar el 5 a 2.

Finalment, els visitants han continuat atacant la porteria defensada per David Toda i no ha estat fins al darrer minut que han aconseguit un gol per retallar distàncies, 5 a 3, en una jugada individual del seu davanter que ha enviat un llançament ras i col·locat, fregant el pal esquerre de la porteria. No obstant això, el gol ha arribat massa tard i els vermell-i-negres han certificat el triomf, sent el 2n de manera consecutiva.