El PHC Sant Cugat s'estrena amb un valuós empat en la Lliga Catalana

Els vermell-i-negres, que van haver de capgirar un 0 a 2 advers de la primera part, van gaudir d'opcions per endur-se els 3 punts

El masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat va empatar a casa 3 a 3 davant el CE Noia, en el primer enfrontament dels vermell-i-negres en la Lliga Catalana, el dissabte 22 d'octubre. Amb això, els santcugatencs surten vius del primer duel i encaren la 2a jornada amb la possibilitat de classificar-se per a les semifinals, després d'haver de remuntar un 0 a 2 advers de la 1a part.

El partit no va començar favorable per als interessos dels locals, i és que en la primera part, els penedesencs van posar distància en el marcador. En la represa, Carles Doménech i Pau Gilabert van aconseguir igualar de nou el partit, i tot i que els visitants van anotar un nou gol (2 a 3) i van gaudir d'un penal, Xavi Serrallonga va materialitzar el 3 a 3. En el tram final, els santcugatencs van poder marcar el 4 a 3, però el marcador ja no es va moure.

Joan Carles Vadillo, entrenador del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, destaca el bon partit realitzat pels seus jugadors: "En l'OK Lliga vam caure 0 a 5 vers el CE Noia i vam tenir males sensacions. En aquesta ocasió, hem tret un punt important i ho hem fet amb bones sensacions. Vam crear moltes arribades i vam patir l'encert rival, però crec que és un empat molt just".

Amb aquest empat, els santcugatencs encara tenen opcions de classificar-se per les semifinals de la Lliga Catalana, i és que en la pròxima jornada visitaran la pista del CP Voltregà, el dissabte 29 d'octubre. Una victòria o un empat deixaria el pas dels santcugatencs a l'espera del resultat entre el CE Noia i el CP Voltregà, en la darrera jornada de la fase de grups. "Per nosaltres és una oportunitat per seguir competint a alt nivell" ha sentenciat Vadillo.