El PHC Sant Cugat goleja l'Alpicat i té a tocar l'ascens

Els de Joan Carles Vadillo van guanyar 8-3 l'equip lleidatà amb 4 gols de Carles Domènech i estan a només una victòria de certificar l'ascens directe a l'OK Lliga

El Patí Hoquei Club Sant Cugat va golejar 8-3 el Lleidanet HC Alpicat, quart classificat, el dissabte 23 d'abril. Amb aquesta contundent victòria, els jugadors de Joan Carles Vadillo refermen el lideratge de l'OK Lliga Plata Sud i es queden a només 3 punts de certificar matemàticament la tornada de l'equip a l'OK Lliga, la màxima categoria estatal.

Conscients de la importància del duel directe -una victòria apropava l'objectiu encara més i despenjava l'Alpicat- els vermell-i-negres van començar ben forts el partit anotant tres gols en el primer quart d'hora i encarrilant completament el matx. Primer Pau Gilabert, transformant magistralment una falta directa tot just en el primer minut del partit, i després Xavi Serrallonga i Carles Domènech -gran protagonista de la nit- van encarrilar el partit.

De nou una falta directa, i de nou Pau Gilabert, van servir per posar el 4-0 en el marcador abans del descans. Malgrat tot, l'Alpicat, equip de la part alta i que ja havia guanyat 2-0 els santcugatencs a la primera volta, no va posar les coses fàcils i va marcar el 4-1 pocs segons abans d'arribar al descans.

Pas ferm cap a l'ascens

A la sortida dels vestidors, els homes de Joan Carles Vadillo van tornar a demostrar la determinació, intensitat i talent que els manté invictes a la segona volta i els té situats en primera posició. Quan només passaven 29 segons de la represa, Carles Domènech va marcar el 5-1, segon del seu compte particular. El jove jugador ha explotat definitivament aquesta temporada amb, de moment, 25 gols, i ja porta quatre jornades consecutives anotant. Contra l'Alpicat en van ser quatre i és que el '6' dels vermell-i-negres també va marcar el 7-1 i el 8-2. Abel Moya va ser l'altre encarregat de participar en la golejada amb el 6-1 durant els primers minuts de la segona meitat.

Joan Carles Vadillo va voler destacar la capacitat de l'equip per sobreposar-se a la pressió del rival més enllà de l'evident encert que els vermell-i-negres van tenir davant i darrere. "Vam tenir calma i teníem clar que havíem de fer i que no davant d'un equip que pressiona molt i contra el que si perds els papers, estàs sentenciat". L'entrenador del PHC Sant Cugat també va voler treure pressió a l'equip de cara a l'ascens i és que Vadillo té molt clar que cal "centrar-se en el partit i el premi, si ve, vindrà després. Però el focus ha d'estar posat en el partit i el tema de l'ascens si arriba, arribarà quan hagi d'arribar".

El PHC Sant Cugat tindrà l'oportunitat de pujar de categoria el dissabte 30 d'abril a la pista del CP Taradell, equip al qual ja va vèncer a la primera volta per 5 gols a 3 i que actualment ha pujat fins a la quarta posició a la classificació. Una victòria certificaria matemàticament l'ascens i és que el campió de grup puja directament, mentre que el segon classificat hauria de jugar una eliminatòria de play-off contra el segon classificat de l'OK Lliga Plata Nord.