El PHC Sant Cugat goleja i manté viu el somni coper

Les vermell-i-negres han estat un vendaval ofensiu davant les rivals i s'acomiaden del 2022 amb opcions de classificar-se per a la Copa de la Reina

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat 6 a 2 davant del Lleidanet HC Alpicat i diu adeu a l'any 2022 amb opcions reals de classificar-se per a la Copa de la Reina, el dissabte 17 de desembre. Tot i la golejada, les vermell-i-negres han hagut de suar de valent per sumar els 3 punts, i és que han arrencat el partit perdent.

Amb això, ambdós equips han sortit sobre el terreny de joc amb la intenció de colpejar primer. Les visitants han tingut la primera clara, i és que han desaprofitat un penal, no obstant això, han pogut anotar en el minut 10 del partit. El gol no ha fet canviar els plans de les santcugatenques, sinó tot el contrari, anotant Ari Avilés l'empat després de 2 minuts. Abans del pas pels vestidors, però, les lleidatanes han errat de nou un llançament de penal, marxat amb l'1 a 1 al descans.

En la represa, el Solideo PHC Sant Cugat ha estat un corcó en atac, i fruit d'això, Andrea Massons ha donat la volta a l'electrònic (2 a 1). Les locals, a més, han seguit mostrant la seva ambició, i amb gols de Laura Porta i Andrea Massons encarrilaven el partit (4 a 1). En el tram final, un doblet de Laura Porta ha fet estèril el segon de les lleidatanes, acabant el partit 6 a 2.

Amb aquesta victòria, el Solideo PHC Sant Cugat té a tocar les places que donen accés a la Copa de la Reina, i és que se situen a 2 punts del CH Mataró, darrer conjunt en obtenir bitllet, tot i que compta amb un partit pendent per jugar. En el retorn de la competició, les vermell-i-negres visitaran la pista del CP Las Rozas, el dissabte 7 de gener, penúltim classificat, en la penúltima jornada de la 1a volta.