El PHC Sant Cugat guanya al Cerdanyola CH i segueix en un estat de dolç

Les vermell-i-negres van estar més encertades de cara a porteria i obren una escletxa important amb les posicions de descens

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat va aconseguir sobreposar-se al Cerdanyola CH per 3 a 4, en un partit que les vermell-i-negres van poder decantar en el tram final, el dimecres 8 de febrer. Amb aquest triomf, les santcugatenques segueixen comptant els seus partits de la 2a volta amb victòries, després d'encadenar 9 dels darrers 9 punts possibles.

El partit va començar amb igualtat sobre la pista, però amb un Solideo PHC Sant Cugat més còmode. Tot i això, el Cerdanyola CH va ser l'encarregat d'obrir el marcador al minut 3, amb una diana des del punt de penal. Dos minuts després, no obstant això, Anna Martín va fer l'empat per a les santcugatenques. L'equip dirigit per Beto Borregan va guanyar seguretat amb el gol mentre el Cerdanyola CH patia la manca d'encert davant la porteria rival.

El descans va arribar amb la igualtat al marcador, i la segona meitat va arrencar amb el guió de la primera: un Cerdanyola CH castigat pels errors i un Solideo PHC Sant Cugat més segur. Així, Alba Ambrós va fer l'1-2 al minut 30, i Ariadna Avilès va enviar fora una falta directa arran de la targeta blava a una jugadora rival. Pocs minuts després, la mateixa Avilès es va refer encertant el xut que donava el tercer gol a les vermell-i-negres.

En els últims nou minuts de partit es van veure tres targetes blaves més. Primer, Andrea Massons, del PHC Sant Cugat, va rebre la sanció, donant l'oportunitat de retallar distància a les cerdanyolenques, però Irache Candal va aturar el xut. A més, Laura Porta també va veure la blava i en aquesta ocasió les locals no van desaprofitar per anotar el 2 a 3. Per la seva banda, el Cerdanyola CH també va veure una targeta blava; tanmateix, Avilès va llençar la falta directa conseqüent, però va enviar la bola al travesser de la porteria rival.

A dos minuts pel final, les locals van aprofitar que recuperaven la seva quarta jugadora de pista per signar un contraatac letal que feia pujar el 3-3 al marcador. L'alegria de les cerdanyolenques va durar poca estona, i és que la capitana vermell-i-negre, Laia Paredes, va resoldre la situació per al seu equip fent el 3-4 definitiu.

Amb aquest resultat, el Solideo PHC Sant Cugat allarga la seva bona dinàmica i encadena 3 victòries consecutives, escalant fins a la 7a posició de la classificació. En la pròxima jornada, les vermell-i-negres rebran la visita del CH Mataró, el dissabte 11 de febrer a partir de les 20:30 hores.