El PHC Sant Cugat guanya, després de 6 jornades seguides sense fer-ho

Els vermell-i-negres capgiren el gol inicial del CP Esneca Fraga i certifiquen virtualment la permanència a OK Lliga

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha imposat 3 a 1 al CP Esneca Fraga, el dissabte 1 d'abril, i torna a somriure, després de 6 jornades consecutives sense guanyar. El triomf no ha estat pas fàcil, i és que les santcugatenques han arrencat per sota en el marcador, però en una gran 2a meitat, han pogut capgirar el duel.

Així doncs, el partit no ha començat de la millor manera per als interessos de les vermell-i-negres, i és que el conjunt visitant s'ha avançat en els primers 5 minuts d'enfrontament. A més, les santcugatenques no estaven trobant la manera de perforar la porteria rival, mentre que una targeta blava de Laura Porta donava a les aragoneses la possibilitat d'ampliar el seu avantatge, tot i que erraven en el llançament de falta directa. Quan semblava que la remuntada hauria d'esperar a la 2a part, una diana d'Alba Ambrós posava l'1 a 1, quan restaven només 11 segons de joc.

El gol ha donat ales al Solideo PHC Sant Cugat, que després del pas pels vestidors, ha sortit amb una altra actitud. Fruit d'això, les vermell-i-negres han gaudit dels seus millors minuts i han pogut avançar-se amb un gol de Txell Gimeno. D'altra banda, Laura Porta ha desaprofitat un penal per encarrilar el triomf. Qui sí que ha pogut anotar el 3 a 1 ha estat Maria Just, un gol que ha donat la pau necessària a les locals en els darrers 10 minuts de joc.

Amb aquest empat, el Solideo PHC Sant Cugat trenca una mala dinàmica de 6 jornades sense guanyar, sumant 2 punts dels darrers 18 en joc. Les vermell-i-negres se situen en la 9a posició, 7 punts per sobre de l'antepenúltim, quan només queden 3 jornades de joc. En la pròxima jornada, l'equip visitarà el Lleidanet HC Alpicat, el diumenge 16 d'abril.