El PHC Sant Cugat no remata al CP Tordera en el seu debut i acaba cedint un empat

Els vermell-i-negres van empatar 4 a 4 en la jornada inaugural en un partit que guanyaven per 1 a 3 en la mitja part

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat va debutar, el dissabte 10 d'octubre, amb un empat a 4 davant del CP Tordera en la jornada inaugural de l'OK Lliga Plata Nord. Els santcugatencs marxaven al pas pels vestidors amb un marcador favorable d'1 a 3, no obstant això, en la reapresa els rivals van estar més encertats.

En l'enfrontament, David Yepes obria el marcador amb una diana molt matinera, però el CP Tordera contrarestava ràpid el gol, per tornar a posar l'empat en l'electrònic. Tanmateix, en els darrers 5 minuts de la 1a part, David Yepes, de nou, i Xavier Serrallonga tornaven a posar als santcugatencs per davant (1 a 3) abans de la mitja part.

En la reapresa, els santcugatencs no van aprofitar les ocasions que van disposar i el CP Tordera aconseguia retallar distàncies en els primers 5 minuts de joc. A més, els torderencs igualaven de nou l'enfrontament, quan restaven 15 minuts de partit. Tot i que Serrallonga va colpejar de nou per tornar a posar per davant els vermell-i-negres, quan faltaven 10 minuts el CP Tordera va anotar el 4 a 4 definitiu.

Per a Joan Carles Vadillo, tècnic del PHC Sant Cugat: "Marxem amb la sensació que hem deixat escapar 2 punts. Vam fer el més difícil, obrir marcador i agafar avantatge, però després vam ser incapaços de rematar. Vam tenir moltes ocasions, però no vam estar encertats".

Amb tot, primer punt dels santcugatencs en l'OK Lliga Plata Nord en una temporada on l'ascens és l'objectiu. El pròxim repte dels vermell-i-negres serà a casa, el diumenge 18 d'octubre a les 16 hores, davant el SHUM Frit Ravich, equip que va golejar 8 a 0 al CP Areces Pavitek.