El PHC Sant Cugat perd i s'acomiada del somni coper

Amb la derrota, els vermell-i-negres ja no tenen possibilitats d'acabar entre els 8 primers classificats en la 1a volta, posicions que donen accés a la Copa del Rei

El masculí del Solideo Pati Hoquei Club Sant Cugat no ha pogut donar la sorpresa davant el Lleida Llista Blava, i és que els vermell-i-negres han perdut 1 a 4, el diumenge 11 de desembre. Amb aquesta desfeta, els santcugatencs segueixen prop de la zona de descens i s'acomiaden de classificar-se per la Copa del Rei.

El partit ha començat de la pitjor manera per als locals, i és que han encaixat una diana en el segon 12 de partit. Tot i aquest cop dur, els vermell-i-negres s'han refet, i han forçat la igualada amb un gol de Pol Galbas. Abans del pas pels vestidors, però els lleidatans han tornat a anotar, marxant amb l'1 a 2 al descans.

A més, tot i que en la represa el Solideo PHC Sant Cugat ha sortit amb la intenció de tornar a empatar el partit, una diana rival ha deixat molt tocats als santcugatencs. Una targeta blava a Xavi Serrallonga, d'altra banda, ha donat als visitants la possibilitat de sentenciar el partit, però han errat en el llançament de falta directa. Quan restaven 5 minuts perquè acabés el duel, no obstant això, el Lleida Llista Blava sí que ha pogut anotar el definitiu 1 a 4, un marcador que podria haver mogut Pau Gilabert si no hagués errat el seu penal.

Amb aquesta derrota, el Solideo PHC Sant Cugat es manté 11è classificat de 14 equips i se situa a 8 punts dels lleidatans, darrer equip que actualment jugaria la Copa del Rei, quan només queden 2 jornades perquè acabi la 1a volta. En la pròxima jornada, els santcugatencs visitaran el CP Voltregà, el dijous 22 de desembre.