El PHC Sant Cugat perd i es complica la seva situació en l'OK Lliga

Els vermell-i-negres han capgirat un 0 a 2 advers, però han acabat cedint en el tram final del partit

El masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha desaprofitat una oportunitat d'or per obrir una escletxa amb els equips situats en posicions de descens, i és que els vermell-i-negres han perdut 3 a 4 vers el CE Arenys de Munt, penúltim i primer equip en descens. Els santcugatencs han suat de valent i han estat capaços de capgirar un 0 a 2 advers; tanmateix, no ha estat suficient, perquè finalment han estat els visitants els que han aconseguit endur-se els 3 punts.

L'enfrontament ha començat molt igualat, amb alternança d'accions per part dels dos conjunts. No obstant això, ha estat una primera part de sequera, i és que cap dels 2 equips ha pogut perforar la porteria rival, tot i que els visitants han gaudit d'una falta directa que no han pogut materialitzar.

En la represa, el partit ha embogit i han començat a arribar les dianes. Amb això, el CE Arenys de Munt ha pogut colpejar primer, i és que en menys d'un minut, han obert una important escletxa en el marcador (0 a 2). La reacció dels vermell-i-negres, però, no ha tardat en arribar, i amb un gol d'Abel Moya (1 a 2), han tornat a situar-se dins del partit. En aquests instants, els santcugatencs han estat els dominadors de la pilota i fruit d'això, han capgirat el partit, amb dianes de Pol Galbas i Abel Moya (3 a 2).

Tot i que el més difícil ja estava fet, els visitants no han tirat en cap moment la tovallola, i amb un gran minut, han tornat a recuperar l'avantatge en el marcador (3 a 4), restant poc més de 2 minuts. El Solideo PHC Sant Cugat no ha desistit en aquests 150 segons, i ha gaudit fins i tot d'una falta directa que ha intentat materialitzar Abel Moya, però el marcador ja no s'ha mogut.

Amb aquesta derrota en l'inici de la 2a volta, els vermell-i-negres són antepenúltims, en posicions de promoció de descens, 3 punts per sobre del CE Arenys de Munt, primer conjunt en perdre la categoria de manera directa. En la pròxima jornada, el Solideo PHC Sant Cugat visitarà la difícil pista del Reus Deportiu, el dissabte 21 de gener.