El PHC Sant Cugat perd i es queda sense opcions de ser en la Copa de la Reina

Les vermell-i-negres ja no opten a estar en les 8 primeres posicions de l'OK Lliga, un cop acabada la 1a volta de la competició

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat va perdre 0 a 2 vers el CP Voltregà, rival directe per a aconseguir un bitllet per a la Copa de la Reina, el dissabte 13 de gener. Amb la desfeta, les santcugatenques es queden sense opcions de participar en la Copa de la Reina, després de no optar a acabar entre les 8 primeres posicions de l'OK Lliga, un cop acabada la 1a volta de la competició.

Partit de molta igualtat el viscut a la ZEM Rambla del Celler, amb una primera part que acabava sense gols. En la represa, les locals malgastaven 2 faltes directes per avançar-se en el marcador, i el CP Voltregà ho aprofitava per decantar el duel a favor seu, amb 2 dianes en els últims 5 minuts de partit.

Amb tot, el Solideo PHC Sant Cugat se situa en l'11a posició de la classificació i a 5 punts del 8è classificat, el CH Mataró, última plaça que dona bitllet per a la Copa de la Reina, quan només queda una jornada perquè acabi la 1a volta de la competició. Les santcugatenques han participat només una vegada en aquest torneig (la temporada 2020/21) i van caure en els quarts de final.