El PHC Sant Cugat planta cara al Cerdanyola CH

Les santcugatenques s'han avançat a la primera part, però les cerdanyolenques han igualat a la segona en un intens i disputat partit que ha acabat en empat a 1

El PHC Sant Cugat i el Cerdanyola CH empaten a 1 en un duel intens i disputat i sumen un punt més a l'OK Lliga Femenina. El matx ha estat molt igualat i amb alternatives per als dos conjunts, Andrea Masssons ha avançat a les locals a la 1a part i a la segona les visitants ha fet l'empat a 1 definitiu.

El PHC Sant Cugat ha començat més incisiu de cara a la porteria del Cerdanyola CH i en els primers 10 minut s'ha fet amb el control del matx. Amb això, ha tingut ocasions clares ocasions per poder obrir el marcador, davant unes cerdanyolenques que han cedit més terreny, però que han sortit amb perill al contraatac i amb ràpides transicions i entre elles ha tingut una molt bona ocasió que no ha pogut materialitzar davant la portera local.

En els minuts posteriors, la iniciativa del PHC Sant Cugat ha continuat i amb una bona jugada individual Andrea Massons ha pogut superar sota cames Mariona Surós per posar l'1-0. En els instants finals de la primera part, les cerdanyolenques ho han intentat davant un PHC Sant Cugat que aquest cop ha estat qui ha cedit terreny i en els instants finals han tingut oportunitats per marxar al descans amb empat, però Cristina Elié s'ha mostrat molt segura sota pals per mantenir l'1-0.

A la segona part ha estat el Cerdanyla HC qui des de l'inici ha agafat el domini del joc i ha continuat atacant amb insistència a la porteria de Cristina Elié i en els primers instants ha tingut l'empat de penal, però Elié l'ha aturat. A més del penal, el conjunt visitant ha continuat tenint oportunitats per posar la igualada en el marcador i en el minut 10 ha aconseguit l'empat amb un xut ras que apunt ha estat d'aturar Elié, però la pilota ha acabat entrant.

Després de la igualada el Cerdanyola CH ha continuat tenint més pilota, però amb el pas dels minuts el partit ha començat a embogir i els dos equips han gaudit d'ocasions a les dues bandes. Ja en els instants finals Laura Porta i Alba Ambrós han tingut la oportunitat de posar el 2 a 1 a través de la falta directa, però Mariona Surós ha aturat les dues ocasions. Els instants finals del matx han tingut molta intensitat, però finalment ha acabat en taules.

Després del partit, els dos entrenadors han valorat el punt. El tècnic de les locals, Beto Borregán, s'ha mostrat molt satisfet amb el treball de les seves jugadores: "El que han fet les jugadores té molt mèrit, venim de jugar dos partits molt complicats i avui han competit molt bé davant un equip com el Cerdanyola CH. Ens ha faltat convertir les jugades a pilota aturada per poder haver-nos endut un partit que hem jugat molt bé".

Amb tot, el PHC Sant Cugat suma un punt per situar-se 10è amb 4 punts a la classificació, mentre que el Cerdanyola CH se situa 5è amb 16. La propera jornada les santcugatenques visitaran el Generali HC Palau de Plegamans, mentre que les cerdanyolenques rebran a casa el Garatge Plana Girona HC.