El PHC Sant Cugat planta cara, però l'eficàcia del Reus Deportiu l'acaba condemnant

Els vermell-i-negres han estat 2 dianes per sobre en el marcador en la primera part, però no ha estat suficient per puntuar davant un dels candidats a alçar l'OK Lliga

El masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha estrenat davant l'afició amb una derrota per 3 a 5 vers el Reus Deportiu, el dissabte 17 de setembre. Els vermell-i-negres han jugat una excelsa primera part, en la qual s'han avançat 2 a 0, però en la represa el conjunt reusenc ha fet gala de la seva superioritat per capgirar el marcador.

El partit no ha pogut començar de la millor manera per al Solideo PHC Sant Cugat, i és que quan només havien passat 2 minuts en l'electrònic, Carles Domènech ha pogut materialitzar un contraatac per anotar l'1 a 0. Amb l'avantatge en el marcador, els locals no han renunciat a seguir intimidant la porteria del Reus Deportiu, amb arribades combinatives i la velocitat de Domènech.

Els vermell-i-negres, a més, han demostrat una gran tasca defensiva en els primers minuts del partit, evitant així qualsevol arribada de perill del conjunt visitant. No obstant això, les poques ocasions clares que tenia el club reusenc eren ben resoltes per Baptiste Bonneau sota pals. Amb això, i després d'un temps mort demanat pel Reus Deportiu, Abel Moya ha pogut desplegar un gran contraatac que a punt ha estat d'aprofitar de nou Domènech, però l'arquer rival ha pogut treure sota la línia de gol.

En el tram final de la 1a part, i quan millor estava jugant el Reus Deportiu, Abel Moya ha aprofitat una recuperació per sortir disparat cap a la porteria rival i, un cop enganyat l'arquer visitant, anotar el 2 a 0. El Solideo PHC Sant Cugat ha volgut allargar les seves bones sensacions en els darrers minuts d'aquest primer parcial, tanmateix, i després d'una falta, l'equip tarragoní ha retallat distàncies sobre el xiulet que marcava el pas pels vestidors.

L'eficàcia visitant, letal pel PHC Sant Cugat

El gol ha esperonat l'equip visitant, que només arrencar la represa, s'ha bolcat per complet cap a la porteria del Solideo PHC Sant Cugat. El rival, però, no comptava trobar-se amb un excels Baptiste Bonneau sota pals, que ha estat capaç d'aturar totes les seves intervencions. Per la seva banda, els locals han gaudit d'una ocasió immillorable per tornar a recuperar l'avantatge, i és que Pau Gilabert ha disposat d'una falta directa per acumulació de faltes reusenques, però el porter rival ha tret una gran manyopla.

Amb el pas dels minuts, els santcugatencs han tornat a recuperar les bones sensacions, i a punt ha estat Gilabert de perforar la porteria rival, amb una bona triangulació amb Domènech. Tanmateix, i quan els locals estaven més còmodes sobre el terreny de joc, ha arribat el gol de l'empat des d'una falta directa per acumulació d'infraccions dels jugadors del Solideo PHC Sant Cugat.

Amb la igualada en l'electrònic, el partit ha embogit i s'han viscut intercanvis de cops per part dels dos equips. Pol Galbas, però, ha estat el més encertat, i ha aprofitat un rebuig del porter reusenc per tornar a posar el Solideo PHC Sant Cugat per davant. Galbas, a més, ha tingut el 4t pel seu equip, però el travesser ha refusat el xut del santcugatenc.

Una mala decisió de la dupla arbitral, no obstant això, ha tirat per terra el bon treball dels vermell-i-negres, i és que després que la parella decidís expulsar a Pol Galbas amb targeta blava en una acció bastant polèmica, el davanter reusenc ha pogut tornar a forçar l'empat amb una falta directa, restant encara 10 minuts de joc.

Tot i l'embranzida del Reus Deportiu, que amb el 3 a 3 s'ha bolcat amb l'objectiu de capgirar el marcador, a punt ha estat Gilabert de sorprendre els rivals, amb un xut llunyà, però que de nou el pòster ha negat la fortuna local. Els visitants, però, feia estona que avisaven, i en una gran acció individual, amb un xut creuat, han col·locat el 3 a 4. Ja en els darrers minuts, i amb els vermell-i-negres buscant l'empat, els reusencs han sentenciat el partit, en un gran contraatac.

El jugador del Solideo PHC Sant Cugat Carles Domènech ha destacat el gran partit realitzat per l'equip: "Crec que hem fet un molt bon partit vers un conjunt històric. Hem sortit amb moltes ganes i molt endollats i al final el resultat s'ha decidit per detalls. Tot i això, estem molt contents perquè hem plantat cara a un equip històric i això intentarem fer jornada rere jornada".

Amb tot, amb aquest resultat els vermell-i-negres sumen la primera desfeta de la temporada, després d'iniciar l'OK Lliga amb un empat. En la pròxima jornada, l'equip rebrà la visita del CE Noia Freixenet, el dimarts 20 de setembre a les 21 hores. "És de nou un gran rival, però plantejarem l'enfrontament el millor possibe per intentar rascar algun punt" ha sentenciat Domènech.