El PHC Sant Cugat present en el primer àlbum de cromos oficial de l'OK Lliga

Els conjunts femení i masculí de l'equip vermell-i-negre apareixen en la primera col·lecció de cromos oficial de la màxima competició d'hoquei estatal

Els primers equips masculí i femení del PHC Sant Cugat apareixen en el primer àlbum de cromos oficial de l'OK Lliga. Una iniciativa creada per la Real Federación Española de Patinaje juntament amb la Asociación de Clubes de Hockey Patines, Mundo Hockey i la responsable del disseny i la comercialització Icromos, que uneix per primer cop els equips de la lliga masculina i femenina en un sol àlbum de 72 pàgines.

Cada equip tindrà 15 cromos plastificats i amb un modern i elaborat disseny en què es mostraran fotografies reals de la present temporada dels diferents jugadors i jugadores i també entrenadors. L'equip masculí del conjunt santcugatenc també hi apareixerà amb una fotografia grupal de tot l'equip, igual que tots els que formen part de l'OK Lliga Plata Nord i Sud.

 
Àlbum de cromos de l'OK Lliga. FOTO: RFEP.

Àlbum de cromos de l'OK Lliga. FOTO: RFEP.

A més, també apareixen tres santcugatencs, Carles Domènech campió d'Europa amb la selecció espanyola sub-17 l'any 2019 i el porter Jordi Pons i el metge Bernat de Pablo, campions dels WRG Barcelona 2019, amb la selecció espanyola sub-19.

Aquesta és per la RFEP una forma de "rendir un merescut homenatge a tots els nostres esportistes que, dia a dia, entrenament rere entrenament i partit rere partit, lluiten per donar el millor de sí mateixos en nom del seu equip i d'aquest gran esport que és l'Hoquei Patins". A més, totes les persones aficionades aquest esport, sobretot els més petits, podran gaudir seguint els seus ídols i intercanviant cromos dels seus equips i jugadors preferits.

L'àlbum i els cromos es poden adquirir de tres maneres, a la web d'Icromos, als mateixos clubs i en botigues especialitzades en hoquei patins. Cada àlbum costarà 5€ i un sobre amb 8 cromos costarà 1€.

 
Comentaris

Destaquem