El PHC Sant Cugat rasca un punt a casa el líder en un partit molt igualat

Els santcugatencs han disposat d'una falta directa i d'un penal en les darreres jugades per sumar els 3 punts

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha empatat 0 a 0 a casa el Manlleu Embotits Solà, líder de l'OK Lliga Plata Nord, en un partit on els vermell-i-negres han tingut oportunitats per sumar els 3 punts. Disputat el dissabte 27 de febrer, els santcugatencs han estat un mur defensiu i quasi s'han endut el triomf, després de malbaratar una falta directa i un penal, ambdós per part de Pau Gilabert, en els darrers 2 minuts.

Tot i l'empat, Joan Carles Vadillo s'ha mostrat contrariat amb el resultat: "Ha estat un patit on ambdós conjunts hem tingut ocasió per marcar i no hem estat capaços. Ha sigut un matx molt igualat i hem intentat aguantar la pressió en defensa per intentar tenir la nostra, tanmateix, no ha estat possible".

No obstant això, Vadillo ha sabut treure la part positiva del partit: "El Manlleu Embotits Solà és un equip que t'exigeix molt, així que realment té mèrit haver aconseguit 1 punt". D'aquesta manera, els santcugatencs es mantenen en la 4a posició i es troben a 5 punts del 1r i 2n lloc, tot i comptar amb un partit menys.

Amb tot, el conjunt de Sant Cugat rebrà, el dissabte 6 de març, a l'HC Sant Just, precisament 2n classificat. "Ara ens toca descansar, ja que ha sigut un partit molt exigent i amb una rotació molt curta. A partir d'aquí, intentarem portar la iniciativa en el partit i intentarem minimitzar allò que el rival sap fer bé" ha sentenciat Vadillo.

 
 
Comentaris

Destaquem