El PHC Sant Cugat es reforça amb 3 jugadores molt joves

Alba Ambrós, Anna Martín i Iratxe Candal són les noves incorporacions del PHC Sant Cugat femení per ajudar a l'equip a mantenir la categoria una temporada més a l'OK Lliga Femenina

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ja està preparant la temporada vinent a l'OK Lliga Femenina, màxima categoria estatal, després que la Real Federació Espanyola de Patinatge anunciés que aquesta temporada no hi haurà descensos. És per això, que el club santcugatenc ha incorporat a 3 noves jugadores per suplir les baixes de Rosa Tamburini i Carolina Herrera: Alba Ambrós, Anna Martín i Iratxe Candal. 

La primera, provinent del CP Vilanova, compta amb experiència a OK Lliga. "És una jugadora que ja vam intentar fitxar la darrera temporada. Fa molta feina fosca, és molt treballadora i ens ajudarà en defensa, amb la recuperació de la pilota i en les transicions. És una jugadora jove, però amb experiència a l'elit i que ha guanyat títols importants. Ens aportarà serenor" explica Beto Borregan, entrenador del PHC Sant Cugat, amb relació a la Copa de la Reina del 2018 que va assolir amb el CP Vilanova.

D'altra banda, Martín és una jugadora molt jove del Cerdanyola CH que, tot i ser titular amb l'equip de 1a Nacional, feia de reforç al conjunt de l'OK Lliga. "És una jugadora amb molt de gol i treball. A més, ja es coneix amb Txell Gimeno i Andrea Massons i tindrà una fàcil acoplació" assenyala Borregan. Anna Martín va guanyar el Campionat d'Europa Sub-17 amb el Cerdanyola CH.Anna Martín, una jugadora ofensiva. FOTO: Twitter PHC Sant Cugat

 
Captura de pantalla 2020 05 28 a les 18.16.49

Anna Martín, una jugadora ofensiva. FOTO: Twitter PHC Sant Cugat

 Finalment, Candal (coneguda com a Cheta) és portera i prové de l'Alameda Osuna, equip de Madrid. "És una portera amb molta projecció i vam veure que era una oportunitat de mercat. Tenim molt bones referències d'ella i ve disposada a aprendre" explica Beto Borregán.

Cheta, portera de Madrid molt jove. FOTO: Twitter PHC Sant Cugat

Cheta, portera molt jove de Madrid. FOTO: Twitter PHC Sant CugatA més, el conjunt santcugatenc ja ha fet oficial les renovacions de les porteres Marta Nache i Cristina Elié i de les jugadores Andrea Massons, Aida Antón, Txell Gimeno, Laia Paredes i Maria Pujadas. No obstant això, Beto Borregán segueix reafirmant la seva filosofia que no hi haurà cap jugadora que tingui assegurada la plaça al 1r equip: "És un any engrescat i intentaré ser el màxim honest i premiar les jugadores que millor treballin per convocar-les al primer equip".

 
Comentaris

Destaquem