El PHC Sant Cugat remunta un 0 a 2 advers davant el segon classificat

Les vermell-i-negres igualen el partit en la 2a part, gràcies a una diana de Laura Porta en els minuts finals

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat aconsegueix un meritori empat davant l'HC Telecable, el dissabte 26 de març, en una excelsa 2a part de les vermell-i-negres. L'equip, així, segueix fent de la ZEM Rambla del Celler un fortí, després d'aconseguir puntuar davant un conjunt que només havia cedit punts en 3 dels seus 17 partits disputats.

El partit ha estat elèctric des del primer moment, amb arribades per part dels dos equips. No obstant això, era el conjunt asturià el que assolia avançar-se en el marcador. A més, quan restaven 13 segons perquè acabés la primera part, l'HC Telecable anotava el 0 a 2 en una falta directa.

En la represa, les vermell-i-negres han sortit al partit amb una altra actitud i han pogut intimidar al conjunt visitant. Amb això, en l'inici d'aquest parcial, Aida Antón retallava distàncies en l'electrònic. Les locals no han deixat de confiar i en els minuts finals, Laura Porta, en un refús d'una falta directa, ha anotat el definitiu 2 a 2.

Amb aquest empat, el PHC Sant Cugat escala a la 9a posició de la classificació de 14 equips. El pròxim repte de les vermell-i-negres serà a casa del CP Manlleu, el dijous 31 de març, en un partit ajornat davant l'actual segon classificat.