El PHC Sant Cugat renova a Vadillo per retornar el masculí a l'OK Lliga

El Patí Hoquei Club Sant Cugat manté la seva aposta per Joan Carles Vadillo per capitanejar l'equip masculí i assolir retornar de nou a l'OK Lliga, màxima categoria estatal

El Patí Hoquei Club Sant Cugat anuncia la renovació de Joan Carles Vadillo al capdavant del conjunt masculí, després que l'equip finalitzés 3r a la classificació en l'OK Lliga Plata Sur, 2a categoria estatal. Amb això, el santcugatenc sumarà la seva 5a temporada dirigint els vermell-i-negres amb la intenció de retornar a l'elit.

"Serà un projecte continuista, després de no haver pogut retornar l'equip a l'OK Lliga aquesta temporada" assenyala el tècnic, després que el conjunt acabés a 4 punts del PAS Alcoi, equip situat en places de promoció, i a 7 punts del CE Vendrell, líder amb ascens directe. "Ens hem quedat amb un mal sabor de com ha acabat tot, ja que creiem que teníem possibilitats de quedar en la 2a posició, amb un calendari favorable".

Tanmateix, l'artífex de l'ascens del club a l'OK Lliga ara fa 2 temporades, es mostra confiat amb el repte: "El nostre objectiu és lluitar per l'ascens i tenim clar que volem estar a la part alta de la classificació" afegeix Vadillo. Amb tot, el PHC Sant Cugat comptarà amb quasi el mateix bloc de jugadors, després de la marxa de Cesc Maideu al SD Espanyol de Nacional Catalana.

 

Per la seva banda, Raimón Casas, president del PHC Sant Cugat, considera que Vadillo és la persona idònia per retornar l'equip a l'elit: "Estem molt contents amb la seva feina i els jugadors se senten còmodes amb ell. És una persona franca, que sap molt d'hoquei i que confia en la base, així que creiem que és la persona adequada per aconseguir l'ascens a l'OK Lliga, objectiu de cara la temporada vinent".

 
 
Comentaris

Destaquem