El PHC Sant Cugat rescindeix a Beto Borregan "per motius esportius"

El tècnic va assumir la banqueta del primer equip femení la temporada 2018/2019 i en la seva primera temporada va aconseguir l'ascens a l'OK Lliga

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha decidit rescindir a Beto Borregán del primer equip femení "per motius esportius". Segons ha assenyalat el club, l'objectiu "és salvar la categoria i amb la rescissió del contracte es busca dinamitzar l'equip". El club a més ha volgut donar "les gràcies al fins ara tècnic per tota la feina feta aquests anys, la qual ha contribuit al creixement de l'equip".

Beto Borregán va arribar la temporada 2018/2019 al club santcugatenc i en el seu primer any va assolir l'ascens a OK Lliga, màxima categoria estatal. D'ençà d'aquell ascens, el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha militat totes les temporades en l'elit de l'hoquei patins i va jugar la seva primera i única Copa de la Reina, la temporada 2020/21.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem