El PHC Sant Cugat es retroba amb la punteria i goleja a l'Areces Ecopilas AsturHockey

Amb un hat-trick de Txell Gimeno, les santcugatenques guanyen el seu primer partit a domicili per un resultat d'1 a 8

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat es va retrobar amb la victòria, el dissabte 24 d'octubre, després d'imposar-se 1 a 8 a l'Areces Ecopilas AsturHockey. En un partit on les vermell-i-negres van estar molt encertades de cara a la porteria, el PHC Sant Cugat va sumar el seu primer triomf com a visitant.

Així doncs, les santcugatenques van obrir la llauna molt aviat, gràcies a una diana de penal d'Andrea Massons en els 5 primers minuts, i posteriorment, va ampliar l'avantatge gràcies a un gol de Txell Gimeno. En les acaballes de la primera part, les santcugatenques van sentenciar l'enfrontament amb un altre gol de Gimeno, un d'Anna Martín i un de Maria Pujadas, per marxar al descans amb un resultat de 0 a 5.

En la reapresa, el PHC Sant Cugat va jugar amb el marcador favorable i, en una jugada de falta directa, Aida Antón col·locava el 0 a 6. Les rivals van anotar el gol de l'honor quan encara restaven 7 minuts, no obstant això, les vermell-i-negres van seguir buscant la porteria rival i, fruit d'això, va arribar l'1 a 7 de Gimeno i el definitiu 1 a 8 d'Aida Antón, també de falta directa.

Per a Beto Borregán, tècnic de les santcugatenques: "Tot i el resultat, sabíem que seria un partit complicadíssim, en una pista molt fosca que quasi no es veu la pilota. Tot i això, ens vam retrobar amb l'encert golejador i les jugadores els hi va sortir tot".

A més, l'entrenador valora "la concentració de les jugadores en tot moment i la implicació de totes elles. Tota victòria és important i ens ajuda a continuar amb el nostre projecte. Ara, no hem d'abaixar els braços i hem de continuar competint partit a partit".

Amb tot, les vermell-i-negres se situen en la 2a posició de l'OK Lliga Femenina, amb un balanç de 3 victòries, 1 empat i 1 derrota, i es col·loquen a només 3 punts del Generali HC Palau de Plegamans, líder del grup B. El pròxim repte serà a casa, el dissabte 31 d'octubre, davant l'Eneseca Vila-sana, conjunt situat en la 3a posició.