El PHC Sant Cugat segueix apostant en el projecte de Beto Borregán

L'entrenador del sènior femení seguirà a la banqueta del PHC Sant Cugat per 3a temporada amb l'objectiu que l'equip continuï competint jornada rere jornada a l'OK Lliga Femenina

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha anunciat la continuïtat de Beto Borregán al capdavant del conjunt femení per una temporada més, després d'assolir la permanència un cop finalitzada l'OK Lliga Femenina a causa de la pandèmia de la COVID-19. Amb això, l'exjugador del FC Barcelona sumarà la seva 3a campanya amb les vermell-i-negres, la segona a la màxima categoria estatal.

Així doncs, Beto Borregán es mostra còmode amb l'entitat santcugatenca: "Vaig venir per quedar-me i liderar aquest projecte de la branca femenina, així que amb moltes ganes i il·lusió de començar la nova temporada". 

El tècnic, en la seva primera temporada va assolir l'ascens a l'OK Lliga i aquesta darrera, es trobava fora de les posicions de descens abans que la Real Federació Espanyola de Patinatge donés per finalitzada les competicions. "Els resultats esportius i la formació de les jugadores estaven quallant, així que content" afegeix Borregán.

L'entrenador vermell-i-negre es mostra molt content amb la progressió de les santcugatenques: "Costa molt assolir l'ascens a l'OK Lliga i quan el vam aconseguir, dubtava si havíem pujat molt ràpidament. No obstant això, les jugadores han respost molt bé i han plantat cara a molts equips consolidats en la categoria".

 

Amb tot, el tècnic anuncia que Rosa Tamburini exercirà com a 2a entrenadora del conjunt, després que la jugadora, qui ha defensat la samarreta vermell-i-negra durant més de 25 anys, hagi anunciat que penjarà els patins: "Quan em vaig assabentar de la seva decisió, vaig tenir clar que volia que continués al meu costat. A més del tema esportiu, Tamburini m'ha ajudat molt amb el vestuari i a conèixer els valors del club. És el futur del PHC Sant Cugat femení i vull que sigui la 2a entrenadora de l'equip".

 
 
Comentaris

Destaquem