El PHC Sant Cugat es veu superat en la 2a part pel Telecable HC

L'equip d'hoquei patins vermell-i-negre s'ha avançat en el marcador, però ha rebut un dur correctiu en la 2a part

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'acomiada de la ZEM Rambla del Celler amb derrota davant del Telecable HC per 1 a 7, el dimarts 27 d'abril, en un partit en el qual les vermell-i-negres s'avançaven en el marcador. Amb la desfeta, les santcugatenques certifiquen la 8a posició i darrere de la fase d'ascens.

Primera part amb molta igualtat la viscuda en el pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, i és que Laia Paredes obria la llauna a favor del conjunt vermell-i-negre. Tanmateix, i quan faltaven menys de 5 minuts pel pas pels vestidors, les asturianes assolien igualar el partit.

Tot i això, dur correctiu pel PHC Sant Cugat en els primers 2 minuts de la 2a part, i és que les locals encaixaven 2 gols molt ràpidament. Amb l'avantatge en el marcador, el Telecable HC ha seguit trobant espais i ha anat ampliant la distància, fins a l'1 a 7 definitiu.

Maria Rosa Tamburini, segona entrenadora del PHC Sant Cugat, ha valorat positivament el joc mostrat per l'equip. "Sabíem que seria un rival difícil, que s'estava jugant la 2a posició i un equip molt físic i intens. Tot i això, estic molt satisfeta amb la feina de l'equip i crec que el resultat no reflecteix el que s'ha vist sobre el camp".

A més, Tamburini ha parlat de les aspiracions de l'equip pel que queda de temporada, i és que després de tancar l'OK Lliga a casa el Cerdanyola CH, el dijous 29 d'abril, el PHC Sant Cugat disputarà per primera vegada la Copa de la Reina: "És un partit en el qual anirem a guanyar i a plantar cara amb l'objectiu de provar coses per la Copa de la Reina".

Amb tot, amb la desfeta, les santcugatenques finalitzaran en la 8a posició i darrere de la fase d'ascens de l'OK Lliga, amb 6 punts, i és que tot i tenir un partit pendent, no podran atrapar en la classificació al CP Las Rozas, 7è amb 10 punts.