El PHC Sant Cugat tira d'èpica per rascar un valuós punt vers l'HC Palau de Plegamans

Les vermell-i-negres van capgirar un 0 a 3 advers en la 2a part i sumen la 3a jornada consecutiva sense perdre, davant un rival que sumava els partits en victòries

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat va empatar 3 a 3 vers l'HC Palau de Plegamans, en un partit en el qual les vermell-i-negres perdien 0 a 3 en la mitja part, el dimecres 12 d'octubre. En un acte de fe i en una gran represa, però, les santcugatenques van poder igualar l'enfrontament i sumar així la seva 3a jornada consecutiva sense encaixar una derrota, aconseguint un punt importantíssim vers el vigent líder de l'OK Lliga.

En la primera part, les visitants van ser un corró pel Solideo PHC Sant Cugat, i és que en els 10 minuts inicials, ja s'havien avançat 0 a 2 en el marcador. A més, l'HC Palau de Plegamans va poder ampliar el seu avantatge en el tram final de la 1a part i va gaudir d'un penal per noquejar a les santcugatenques.

En la represa, tanmateix, les vermell-i-negres van sortir amb una altra actitud, i amb un gol matiner de Txell Gimeno, es reenganxaven en el partit (1 a 3). El gol va donar ales a les locals, les quals no van tirar en cap moment la tovallola, i, amb una diana d'Ari Avilés, se situaven a només 1 gol de diferència (2 a 3), quedant encara més de 15 minuts de joc. L'HC Palau de Plegamans va tenir l'oportunitat de recuperar l'avantatge amb una falta directa que no va materialitzar i, ja en el tram final, una nova diana d'Avilés va permetre al Solideo PHC Sant Cugat sumar 1 punt de prestigi vers el totpoderós HC Palau de Plegamans.

Amb aquest empat, les santcugatenques encadenen 3 jornades consecutives puntuant i escalen a l'11a posició, després d'haver aconseguit esgarrapar un punt a un rival que havia guanyat les 4 primeres jornades de l'OK Lliga. Amb tot, el Solideo PHC Sant Cugat arriba a l'aturada per compromisos internacionals amb bones sensacions i reprendrà la competició a casa el Telecable HC, el dissabte 19 de novembre.