Plata pel pàdel del CTN Sant Cugat en el Campionat de Catalunya de veterans

L'equip femení +45 del club santcugatenc es va quedar a les portes d'obtenir la medalla d'or

El femení +45 del Club Tennis Natació Sant Cugat va fer-se amb la medalla de plata en el Campionat de Catalunya de veterans, una competició que es va disputar a Vilanova, entre el diumenge 25 de febrer i el diumenge 3 de març. Les santcugatenques van tenir la medalla d'or a tocar, però van acabar perdent davant el CE Emilio Sánchez per 2 a 1. Abans d'arribar a la final, el CTN Sant Cugat va guanyar 2 a 1 en les semifinals a l'RC Polo, mentre que en els quarts de final s'imposava 1 a 2 al CT La Salut.