Pol Roman: patinar com estil de vida, no per competir

La passió del santcugatenc de 20 anys per aquest esport de lliscament l'ha dut a patinar pels Estats Units, Holanda, Alemanya, Suècia, Polònia, Suïssa, França i Espanya

Pol Roman Jiménez va començar a patinar als 11 anys, anant i venint de l'escola amb patinet amb els seus amics. Ara, amb 20 anys, aquest "estil de vida" l'ha dut a patinar pels Estats Units, Holanda, Alemanya, Suècia, Polònia, Suïssa, França i Espanya. "Quasi a tots els meus amics els he conegut pel patinet. Si no hagués estat per ell no hauria sortit de Catalunya. He conegut un munt de gent", sentència el de Sant Cugat. Per a Roman, patinar "no és un esport, és un estil de vida. No patino per competir. Ho faig perquè m'agrada i, a més, pels vídeos que fem". A Pol Roman el patrocina la marca de patinets Elite i també compta amb altres patrocinadors, com Lemon Brothers, SunVice i Elyts.

Té dos somnis

Pol Roman té dos somnis que li agradaria fer realitat: "Patinar a Califòrnia, perquè allà és on hi ha el nivell més alt, i que la base d'un patinet porti el meu nom. Seria un premi per tot el que he fet pel patinet". El santcugatenc ja ha participat en 2 Mundials, el 2015 i 2016, i 1 europeu, al 2013. També ha estat dues vegades subcampió d'Espanya (2013 i 2016) i dues vegades tercer (2015 i 2017), participant sempre en la categoria Pro.

El santcugatenc, que està estudiant el segon curs de grau superior de màrqueting, publicitat i turisme, ha estat recentment (el 2 de setembre) patinant al Madrid Street Jam i al desembre té previst participar al Elche Scotter Day, una de les competicions estatals de més prestigi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem