Pomer, genet de l'Hípica Collserola, medalla d'or al Campionat de Catalunya de Doma

Kristi Zallo, per la seva banda, va adjudicar-se la medalla de plata en la competició de Doma Adaptada

Les amazones del Club Hípica Collserola Clàudia Pomer i Kristi Zallo aconseguien pujar el podi en el Campionat de Catalunya de Doma i en el Campionat de Catalunya de Doma Adaptada respectivament, en un campionat disputat a Sant Martí Vell (Girona) entre el divendres 28 i el diluns 31 d'octubre. Amb això, Pomer obtenia una medalla d'or en la categoria Juvenil 0 Equips, mentre que Zallo era plata en la competició de Doma Adaptada.

Així doncs, Clàudia Pomer, que va participar amb el cavall Hinojo, va assolir acabar en la primera posició de la seva categoria amb una puntuació de 69,452 punts. Per darrere la santcugatenca van finalitzar Noa Cuadros (amb 67,613 punts) i Itziar Alonso (amb 67,194 punts)

Kristi Zallo, del Club Hípica Collserola, va aconseguir la medalla de plata en el Campionat de Catalunya de Doma Adaptada. FOTO: Cedida

D'altra banda, Kristi Zallo, que va competir amb Del Garboso, va acabar en la 2a posició de la seva categoria, amb una puntuació total de 133.647. La vencedora de la competició va ser Carla Onrubia, que va acabar amb una puntuació de 135.323.