Tot a punt per a la 17a Ruta dels Tres Monestirs

La caminada es podrà realitzar en un recorregut de 53km o un altre de 47km

La Ruta dels Tres Monestirs celebrarà enguany la seva 17a edició, el diumenge 12 de setembre, en una edició que, per primera vegada, formarà part del Calendari de Caminades de Resistència de la FEEC. Amb sortida des del Monestir de Sant Cugat, entre les 5h i les 6:30h, i arribada al Monestir de Santa Maria de Montserrat, les inscripcions encara estan obertes, fins al dimecres 8 de setembre.

Aquesta ruta se celebra amb una periodicitat biennal i l'organitzen diverses entitats excursionistes del Vallès Occidental, entre elles el Club Muntanyenc Sant Cugat. Així doncs, la Ruta dels Tres Monestirs consisteix a completar un recorregut de 53km o de 47km passant per tres monestirs emblemàtics de Catalunya: el Monestir de Sant Cugat, el Monestir de Sant Llorenç del Munt i el Monestir Santa Maria de Montserrat. Els participants s'enduran com a obsequi una motxilla i un got d'excursionista. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem