Presència santcugatenca en l'or i el bronze dels estatals de voleibol per seleccions

11 jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat, juntament amb l'entrenador Joshua Pérez, han participat amb Catalunya en aquesta competició

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha estat molt present en el Campionat d'Espanya de voleibol per Seleccions Autonòmiques, i és que fins a 11 jugadores, juntament amb l'entrenador Joshua Pérez, han assolit medalla amb Catalunya. Així doncs, mentre el cadet s'adjudicava la medalla d'or, l'infantil s'emportava el bronze en aquest campionat, disputat a Valladolid entre el dijous 15 de juliol i el diumenge 18 del mateix mes.

Amb això, la selecció catalana s'imposava campiona en la categoria cadet amb les jugadores vermell-i-negres Zoi Mavrommatis, María Brun, Laia Argemi, Laia Almansa, Chiara Gennari, Ivette Sánchez i Cristina Poch. En la final, Catalunya aixecava el títol després de guanyar 1 a 3 a Madrid (22-25/21-25/25-18/21-25).

El combinat català passava com a líder del grup B amb 2 victòries (3 a 0 a Castella i Lleó i 0 a 3 a Astúries), assolint així bitllet per als quarts de final, els quals guanyaven 3 a 0 a Aragó. Ja en les semifinals, les catalanes eliminaven per 3 a 0 a València.

D'altra banda, les jugadores Clara Luque, Valentina Navarro, Judith Subirats i Gina Vendrell, dirigides pel tècnic del DSV Club Voleibol Sant Cugat Joshua Pérez, acabaven en la 3a posició de la competició. Així doncs, el bronze l'aconseguien després de guanyar 3 a 0 a les Illes Balears (25-11/25-19/25-20) i és que en les semifinals queien 2 a 3 davant de València.

Les catalanes es classificaven com a primeres del grup A amb 2 victòries per 3 a 0 davant d'Extremadura i Illes Balears, certificant així el seu pas als quarts de final. En la primera eliminatòria, el combinat català eliminava a Castella i Lleó per 3 a 0.

 
 
Comentaris

Destaquem