Presència santcugatenca en les primeres Sèries de Rugby a 7 a Espanya

Amàlia Argudo, en femení, i Pol Pla i Josep Serres, en masculí, estan jugant amb Espanya en les primeres Sèries Mundials de Rugby a 7 que es disputen en el territori espanyol

Els jugadors del Club de Rugby Sant Cugat, Pol Pla i Josep Serres, i la santcugatenca Amàlia Argudo, de l'Stade Toulousain, estan jugant amb la selecció espanyola de rugbi a 7 en les Sèries Mundials de Rugby a 7 a Màlaga. Aquesta és la primera vegada que el territori nacional és seu de la competició, entre el divendres 21 de gener i el diumenge 23.

En el cas del femení, les espanyoles, tot i guanyar 26 a 19 a Bèlgica, no han pogut classificar-se pels quarts de final, després de perdre 5 a 21 vers a Irlanda i 20 a 0 davant Austràlia. Així doncs, el combinat espanyol lluitarà, el diumenge a les 11:45 hores, per la novena posició, davant del guanyador entre Brasil i Bèlgica.

En el cas del masculí, l'equip buscarà davant Jamaica un bon encreuament de cara la lluita per la novena posició, i és que les derrotes de la selecció davant dels Estats Units (19 a 14) i Argentina (40 a 12) els han deixat sense opcions de classificar-se pels quarts de final.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem