La presentació d'equips de l'Olimpyc Floresta FS, ajornada per la vaga general

El club de futbol sala de la Floresta decideix ajornar l'esdeveniment per donar suport a les mobilitzacions convocades divendres 18 d'octubre en contra la sentència del procés

La presentació dels equips de l'Olimpyc Floresta FS, programada pel divendres 18 d'octubre al Casino de La Floresta, s'ajorna a causa de la vaga general convocada per la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana, pel mateix divendres 18. Amb això, de moment l'entitat florestana no té encara nova data per a la presentació dels 12 equips.

Així doncs, en paraules d'Ángel Ruiz, president de l'Olimpyc Floresta FS: "Ens trobem en una situació difícil i hem rebut moltes peticions per ajornar-ho a causa de la vaga convocada i les diferents mobilitzacions. Amb tot, vam decidir ajornar-ho, ja que estem passant un moment complicat". A més, el dilluns 14 d'octubre, el club florestà va emetre un comunicat a les xarxes, un cop sabuda la sentència del procés.

 
Comunicat oficial de l'Olimpyc Floresta FS a les xarxes. FOTO: Twitter Olimpyc Floresta FS

Comunicat oficial de l'Olimpyc Floresta FS a les xarxes. FOTO: Twitter Olimpyc Floresta FS

 


Amb tot, el club enguany compta amb 12 equips (2 menys que la darrera temporada), després que un aleví i el segon equip femení no comptessin amb la suficient gent per continuar endavant. Així, el club el componen 1 prebenjamí, 1 benjamí, 1 aleví, 2 infantils, 2 cadets, 2 juvenils i 3 sèniors (2 masculins i 1 femení).

 
 
Comentaris

Destaquem