Primer derbi de Sant Cugat de 3a Catalana

El Junior FC i el CFU Mira-sol seran els encarregats d'estrenar els derbis santcugatencs d'aquesta temporada a 3a. Els locals van perdre en el primer partit, mentre que el Mira-sol va aconseguir empat

El Junior FC i el CFU Mira-sol Baco disputaran el primer derbi santcugatenc de 3a Catalana. El partit de lliga es disputarà a les instal·lacions del Junior FC el diumenge 9 de setembre a les 18.30h, tancant aquest partit la jornada número 2 del grup VI.


El primer equip del Junior FC ve de caure 6 a 3 al camp del CF La Romànica el passat diumenge 2 de setembre, un partit que el conjunt santcugatenc perdia en el minut 81 per 5 a 0. Amb el resultat, el conjunt de Sant Cugat ocupa la darrera posició en la classificació.


Paco López "Vidris", nou entrenador a la banqueta del Junior FC, es mostra il·lusionat amb començar la seva carrera en el Junior FC amb un derbi: "Espero que sigui una festa en què nosaltres en sortim guanyant" A més, l'entrenador considera que amb treball i il·lusió es pot sortir de la part baixa de la classificació: "El nostre objectiu és mantenir la categoria quan abans i després, mira per a què podem lluitar".


Per la seva banda, el conjunt mirasolenc ve d'empatar el primer partit disputat a casa contra el CE Marina-Can Gambús per un resultat d'1 a 1. Després d'aquest primer empat, l'únic de la jornada, l'equip comparteix la 8a posició amb els rivals de la 1a jornada.


Jordi Garcia, entrenador dels mirasolencs afirma: "Ens agafa una mica d'hora el derbi, encara estem en una fase de preparació. No obstant això, anem amb la il·lusió d'aconseguir la primera victòria i donar per bo l'empat de la 1a jornada". A més, el tècnic del CFU Mira-sol Baco senyala que des del club es vol gaudir dels partits i intentar competir el màxim: "Volem estar el més alt possible".


Presència santcugatenca a 3a Catalana


Aquest derbi és el primer de 6 que se'n disputaran aquesta temporada, ja que el Junior FC, el Sant Cugat FC B i el CFU Mira-sol Baco competeixen en el grup VI de 3a Catalana. No obstant això, el número podria haver estat de 12, ja que la Penya Blaugrana de Sant Cugat també disputa la mateixa categoria, però en el grup V.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem