contingut promocionat
Ajuntament de Sant Cugat logo

 

 

Primera pedra del complex aquàtic de Mira-sol

El Complex Aquàtic de Mira-sol, una gran demanda del barri santcugatenc, ha començat a caminar aquesta setmana amb la primera pedra que es va posar el passat dimecres 29 de març.

Com serà la nova piscina?

El complex tindrà una superfície de 3.900 m² i estarà situat en el carrer Pompeu Fabra, just darrere de l’Institut-Escola Catalunya. L’equipament estarà elaborat amb materials sostenibles i busca una adequació paisatgística. A més, pretén articular-se amb la resta d’espais esportius actuals (com el Camp de Futbol Municipal de Mira-sol i les pistes exteriors de l’Institut-Escola Catalunya) o els futurs (es vol crear un camp de futbol 7).

Fases del projecte

El projecte es desenvoluparà en dues fases. Una primera fase on es construirà tot l’edifici, amb les dues piscines i els seus vestidors i una segona fase en la qual s’acabarà d’adequar la sala de fitness, la cafeteria i vestidors complementaris. Aquestes actuacions aniran a càrrec de les empreses Isidre Archs, S.L, que s’encarregarà de l’edificació i les instal·lacions de les piscines, i Gestión Integral de Instalaciones, S.L., que farà la part de les instal·lacions generals.

Projecte del complex aquàtic de Mira-sol. FOTO: Cedida

complex aquatic mirasol

Els arquitectes, Josep Ferrando i Javier Chillón, van ser els encarregats de presentar el projecte a les entitats esportives en un acte a la Unió el passat 21 de març.

“L’actual Govern vam reprendre el tema per poder donar resposta a aquesta demanda que, amb tanta raó, fa el veïnat de Mira-sol. Ara comencem la primera fase i esperem poder gaudir-ne aviat” ha declarat la presidenta del Consell de Barri de Mira-sol, Pilar Gorina.

El regidor d’Esports, Francesc Carol, ha afegit: “aquest complex ens permetrà dues coses importants: d’una banda, ajudarà a pal·liar la necessitat que tenim a Sant Cugat de més piscines municipals cobertes. I de l’altra, contribuirà a situar Mira-sol com a un important centre esportiu a la ciutat”.

6 milions d’inversió

Els treballs tindran un cost d’uns 6 M€ i es preveu que s’allarguin uns 20 mesos.

 
Comentaris

Destaquem