Primers partits del torneig internacional de bàsquet ISSA de l'Europa

Les instal·lacions de l'Europa i el pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler són l'escenari de la fase regular del torneig on hi participen equips de 6 països diferents del continent

L'Europa International School of Barcelona acull, durant el dijous 7 de març i el dissabte 9 del mateix mes, el prestigiós Torneig Internacional de Bàsquet Masculí ISSA (International School Sports Association). En ell, 10 equips d'arreu d'Europa competiran per ser presents a la final, disputada el dissabte 9 a partir de les 12:30 hores.

En el torneig per a joves entre 15 i 18 anys, estan participant equips del Regne Unit, Portugal, Turquia, Alemanya i Madrid, a més de l'escola santcugatenca. Dividits en dos grups diferents de 5 equips cadascun, en funció de la posició final del darrer torneig, els equips es troben competint entre si per a classificar-se a les fases finals.

Per a Toni Olivares, coordinador d'esports de l'escola santcugatenca: "De moment el balanç està sent molt positiu. Els jugadors gaudeixen d'un intercanvi de cultures en un ambient saludable i esportiu".

Aquest, però, no és l'únic torneig de l'International School Sports Association, ja que aquest curs escolar ja s'han disputat els Tornejos ISSA de futbol (femení i masculí) i de golf (on l'escola santcugatenca va sortir victoriosa). A més, l'equip femení es troba a Londres participant en el Torneig Internacional de Bàsquet Femení ISSA i de cara a maig, se celebrarà el Torneig Internacional de Tennis i Badminton.

 
Comentaris

Destaquem