Prop de 300 nadadors competeixen en el Campionat de Natació Escolar

283 nadadors entre 6 i 14 anys participen en la 20a edició del Campionat de Natació Escolar celebrat a les piscines de la ZEM Rambla del Celler

La 20a edició del Campionat de Natació Escolar local i comarcal acull, el darrer diumenge 17 de febrer, un total de 283 nadadors entre les categories prebenjamí i cadet. En el campionat, organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat mitjançat l'Oficina d'Esports Municipals per a Tothom, els participants van poder competir individualment en les modalitats de crol, braça o esquena o bé per equips, en una carrera de crol.

En el campionat, disputat a les piscines de la ZEM Rambla del Celler, hi van participar un total de 25 escoles, alguna d'elles de Terrassa. Els més petits del torneig (prebejamins i benjamis) van haver de recórrer 25 metres de distància, mentre que en les altres categories el recorregut era de 50 metres. D'altra banda, en els relleus, els participants van competir amb crol nadant cadascú 25 metres.

A més, un cop finalitzada la prova, el pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler va acollir l'entrega de premis de les respectives categories, un cop aquestes finalitzaven. Amb això, mentre els 3 primers de cada prova obtenien una medalla, els trofeus es reservaven pels 3 millors equips de cada prova de relleus.


Números per categoria


Dels 283 nadadors de la competició, 63 ho feien com a prebenjamins de 1r any i 50 com a prebenjamins de 2n any. D'altra banda, 74 nadadors van participar en la categoria benjamí, 63 en l'aleví i 16 en l'infantil. Finalment, 6 ho feien en la categoria cadet. A més, 36 equips van participar en els relleus en les diferents categories.

A més, els classificats en les posicions capdavanteres participaran en la Final Territorial del Campionat de Natació Escolar (província de Barcelona) a mitjans de maig per a buscar una plaça a la Final Nacional de Catalunya, disputada el 2 de juny a Anoia. Tot i això, el nombre de classificats s'establirà en funció del Consell Esportiu de Terrassa, consell al qual pertany el municipi.

 
Comentaris

Destaquem