Prop de 400 gimnastes acomiaden la temporada al Festival d'Estiu

Hi han participat les gimnastes del club i les escoles de Sant Cugat que fan gimnàstica a través de l'OMET

La gimnàstica rítmica i estètica de grup ha posat punt final a la temporada amb el Festival d'Estiu que ha tingut lloc aquest dissabte 20 de juny al Pavelló 3. Un Festival que ha aplegat les prop de 400 nenes que fan gimnàstica rítmica i estètica a Sant Cugat, tant les del Club Gimnàstica Sant Cugat, que són vora de 200, com les de les escoles de Sant Cugat que fan gimnàstica a través de l'OMET.

El Festival ha constat d'una trentena d'actuacions, entre elles una exhibició de la integrant del Club Gimnàstica Sant Cugat més internacional, Natàlia Garcia Timofeeva. Hi han participat també els conjunts de gimnàstica rítmica i estètica del club –en té 15 de rítmica i 6 d'estètica–, i les escoles Collserola, Pi d'en Xandri, Catalunya, l'Olivera, Ciutat d'Alba, Pureza de María, Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall i Santa Isabel. El Festival d'Estiu també ha servit per homenatjar a les gimnastes que ja no seguiran a la disciplina del club. 

Toni Molina, president del Club Gimnàstica Sant Cugat, ha assegurat que "la temporada ha anat molt bé, amb bons resultats tant de rítmica com d'estètica. S'ha fet un bon treball i animem a les gimnastes a seguir en aquesta línia".

FOTO: Aïda SoteloFOTO: Aïda Sotelo

Més informació
 
Comentaris

Destaquem