Prop de 60 participants en la 3a edició del Canicròs Serra de Galliners

La prova ha tingut lloc aquest dissabte, 17 de desembre, a la Serra de Galliners

La 3a edició del Canicròs de Sant Cugat s'ha celebrat aquest dissabte, 17 de desembre, a la Serra de Galliners amb uns 60 participants. Eli Masriera amb un temps de 27:35 minuts ha sigut la guanyadora absoluta de la categoria de Canicròs femení i Marcel Gual, guanyador de la categoria de Canicròs masculí amb un temps de 22:56 minuts. La carrera de Múixing i Canicròs Serra de Galliners premi Dogathlon, organitzada por l'AEM ha sigut de 7 quilòmetres.

En les dues edicions passades que es van fer a Les Planes, no es permetia que participessin bicicletes, patins ni karts pel tipus de recorregut que era. Per aquesta raó, aquest any, han anat a aquesta zona perquè sí que han pogut obrir finalment, no només la categoria del Canicròs, sinó també la resta de categories com el bikejoring, el patí 1 i 2 gossos i els Karts amb 4 gossos i 6 gossos.

La prova s'ha realitzat entre els municipis de Sant Cugat del Vallès i Sant Quirze del Vallès i el director de la cursa, Toni Lozano, ha volgut explicar que "el nom de la cursa d'aquest any és "Serra de Galliners" perquè com entrem en dos termes municipals, la cursa transcorre tant per Sant Cugat com per Sant Quirze, per no posar un o l'altre hem agafat el nom que pren la mateixa zona".

Així com altres anys aquesta cursa puntuava per a la Lliga Catalana, aquest any no ha sigut així per excés de calendari de la federació però sí puntuava per la l'Associació Espanyola de Múixers Canicross Challenge. Gràcies a això ha facilitat la participació de gent que no està federada. 

També han fet una menció especial a l'Ariadna Lomeña i l'Andreu Cordon per participar en la categoria de kart tots dos socis de l'AEM (entitat de la cursa). 

Marcel Gual, guanyador de la categoria de Canicròs masculí amb un temps de 22:56 minuts FOTO: Cedida Eli Masriera ha sigut la guanyadora absoluta de la categoria de Canicròs femení amb un temps de 27:35 minuts FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem