Punt final del Força Miquel amb l'esperança "d'haver superat els 20.000€ de recapte"

Un any més, el Força Miquel ha recaptat fons per l'Hospital Sant Joan de Déu per combatre la leucèmia

El torneig de pàdel solidari Força Miquel va posar punt final a la seva 9a edició, el diumenge 11 de juliol, en un torneig que es va disputar en el Club Esportiu Valldoreix i en el qual van participar 358 parelles, repartides en 14 categories diferents. Amb això, l'objectiu principal d'aquest torneig era recaptar fons per l'Hospital Sant Joan de Déu per combatre la leucèmia, en honor a Miquel Aydogan, un nen que va sofrir aquesta malaltia entre els 3 i 10 anys i que no va poder superar.

Marc Caballeira, tiet d'Aydogan i un dels organitzadors del torneig, es mostra molt satisfet amb l'acollida d'aquesta 9a edició: "Tot i l'actual situació de Covid-19, hem tingut molt bona rebuda per part de tothom. El nostre objectiu és poder superar els 20.000 euros de recapte i a ser possible, poder arribar als 24.000 euros. Des de l'Hospital Sant Joan de Déu, ens van explicar que gasten uns 12.000 euros anuals en consumibles i ens agradaria poder cobrir 2 anys en aquesta edició".

D'altra banda, i en l'àmbit esportiu, durant el Força Miquel es van disputar 14 categories: 1a, 2a, 3a i 4a femenina, masculina i mixta, a més de benjamí i aleví. Amb això, Patricia González i Mireia Recasens s'imposaven en la 1a Femenina, Marc Castelló i Marta Petrus ho feien en la 1a Mixta i Pau Albiac i Juanlu Blanco s'adjudicaven la 1a Masculina.

Amb tot, durant els pròxims dies, els organitzadors confirmaran el recapte total aconseguit en aquesta 9a edició, un recapte que en els primers 8 anys ja havia superat la barrera de 200.000 euros i els quals van destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu per combatre la leucèmia.

 
 
Comentaris

Destaquem