Qbasket A-UE Sant Cugat B, el primer dels sis derbis locals a 2a Catalana

El Qbasket ja coneix la categoria, i la UE Sant Cugat B i l'Europa International School són debutants

El primer dels 6 derbis locals en el grup 5 de 2a Catalana de bàsquet enfrontarà el Qbasket Sant Cugat A i la Unió Esportiva Sant Cugat B, el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre, en la 5a jornada de lliga. El segon es jugarà en l'11a jornada (15 o 16 de desembre), quan l'Europa International School rebrà el Qbasket. El tercer i últim derbi de la primera volta tindrà lloc el cap de setmana de l'11 i el 12 de gener, en la 12a jornada, i l'Europa rebrà la UE Sant Cugat B.

El Qbasket és l'equip amb més experiència en la categoria, mentre que la UE Sant Cugat B i l'Europa International School s'estrenen enguany a la 2a Catalana.

La primera jornada de lliga, el cap de setmana del 29 i 30 de setembre

En la primera jornada de lliga, el cap de setmana del 29 i 30 de setembre, el Qbasket rebrà el Barberà B; l'Europa també jugarà a casa amb el CB Matadepera, i la UE Sant Cugat B es desplaçarà a la pista del CB Mollerussa.

La resta d'adversaris dels conjunts santcugatencs a la lliga són: CB Santpedor, Peña Fragantina, CB Igualada B, ASPE Sant Fruitós, CB Artés B, CB Martorell B, B. Berga i CEB Sant Jordi. Després de 26 jornades, la lliga finalitzarà l'11 i 12 de maig.

 
Comentaris

Destaquem