El Qbasket Sant Cugat guanya a l'SD Espanyol B i es manté a la 2a Catalana

Els blau-i-negres es jugaven la permanència en la categoria a un únic partit

El masculí del Qbasket Sant Cugat va guanyar 66 a 50 a l'SD Espanyol B i va certificar la permanència a la 2a Catalana, en vèncer el duel del play-out, el diumenge 4 de juny. Els blau-i-negres van dominar en tot moment el partit, i amb un inici elèctric, van poder agafar una renda que ja no van deixar escapar en tot l'enfrontament.

Amb això, els santcugatencs van sortir sobre el terreny de joc conscients de la importància del partit, i en un primer parcial per emmarcar, el Qbasket Sant Cugat vencia 16 a 4, en un gran parcial defensiu. En el segon quart, els visitants van intentar reaccionar, però els blau-i-negres es van mostrar molt seriosos en totes les facetes, per mantenir l'avantatge en el lluminós (37 a 24).

En la represa, el Qbasket Sant Cugat va recuperar el to defensiu del primer parcial, encaixant només 3 triples, fet que va donar ales als blau-i-negres (50 a 33). Ja en els darrers 10 minuts, els santcugatencs van saber controlar els nervis per certificar un important triomf que els assegura participar un any més en la 2a Catalana.