El Qbasket Sant Cugat aconsegueix la primera victòria com a local

Els blau-i-negres encadenen 2 jornades seguides guanyant i agafen forces abans de veure's les cares amb el líder de la competició

El Qbasket Sant Cugat va guanyar 72 a 53 al CN Sabadell, en un duel que els blau-i-negres van estar quasi tota l'estona al davant, el diumenge 22 d'octubre. Amb aquest triomf, els santcugatencs assoleixen la 1a victòria de la temporada com a locals i encadenen 2 victòries de manera consecutiva.

Com de costum, el pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler estava ple de gom a gom. Inici del partit igualat, però amb moltes imprecisions per part de l'equip local. Els santcugatencs anaven a remolc i per darrere en el marcador, fins que en els minuts finals del primer quart, van aconseguir igualar l'electrònic (15 a 15). En el segon quart, i amb un joc més fluid i ràpid, el Qbasket Sant Cugat va obrir una diferència favorable de punts, que li va permetre finalitzar el quart amb el resultat de 35-24.

En el tercer quart, el ritme emprat en el segon quart, per part dels locals, es mantenia i les diferències augmentaven. El tercer quart finalitzava amb el resultat de 58-36. En l'últim quart, es mantenien les diferències i el Qbasket Sant Cugat continuava estant molt encertat en les seves accions, amb el resultat final de 72 a 53.

En línies generals, bon partit dels blau-i-negres, que aconsegueixen la seva segona victòria en el campionat (2-2). Per part de l'equip local, va destacar el jugador Enric Mateu. En la pròxima jornada, el Qbasket Sant Cugat visitarà la pista de l'AE La Salle Manresa B, el dissabte 28 d'octubre a les 19:30 hores, líder de la competició amb un ple de victòries.